Hirtshals - Larvik

Prijsopgave

Van Overtocht Denemarken Hirtshals
Naar Noorwegen Overtocht Larvik
Ferry overtocht naar Larvik

Ferry van Hirtshals – Larvik

Ben je van plan om een reis door of naar Noorwegen te maken met jouw eigen auto? Dan kan je deze reis beginnen vanuit Hirtshals, Denemarken. Met de maatschappij Color Line vaar je gemakkelijk naar de Noorse stad Larvik.

Vaartijden naar Larvik

Er vaart vanuit Hirtshals dagelijks een veerboot naar Larvik. Overigens verschillen vertrektijden per dag. Op dinsdag tot en met vrijdag én zondag vertrekt er een boot om 12:45 en 22:15 uur. De overtocht op maandag vertrekt om 22:15 uur. Op zaterdag vertrekt de veerboot om 12:45 uur.

Je hebt ook de mogelijkheid om deze overtocht als retour te boeken. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de route Larvik – Hirtshals.

Tijdsduur van de overtocht

Vanuit Hirtshals vaar je binnen 3 uur en 45 minuten naar Larvik. Gedurende deze overtocht kan je aan boord van de SuperSpeed 2 gebruik maken van verschillende faciliteiten die jouw reis zullen verrijken. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om gebruik te maken van de zitplaatsen aan boord, een heerlijk gerecht te eten in één van de restaurants of te winkelen in de taxfree winkel.

Meer over Larvik

De Noorse stad staat bekend om de unieke architectuur die door de hele stad te aanschouwen is. Deze architectuur wordt gekenmerkt door de smalle straatjes en goed verzorgde huizen. Ben je een echte natuurfanaat? Dan kunt je je ogen uitkijken in deze omgeving.

Jouw overtocht naar Larvik boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Hirtshals naar Larvik zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van een totaal overzicht van de kosten. Daarnaast ontvangt je ook een tijdsplanning.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen.

  • Over Color Line

    Color Line is de grootste cruise- en veerbootrederij in Noorwegen en behoort tevens tot de meest toonaangevende rederijen in Europa. De welbekende maatschappij biedt veerbootverbind...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Hirtshals: