Ferry Overtocht Kiel Goteborg

Göteborg Naar Kiel

Ferry Overtocht Kiel Goteborg
Göteborg
Overtocht naar Zweden Zweden
Kiel
Overtocht vanaf Duitsland Duitsland
Informatie
Maatschappij: Stena Line
Duur: Vanaf 14 uur

Ferry van Göteborg - Kiel

Vanuit de Zweedse stad Göteborg kan je gemakkelijk de overtocht maken naar het Noorse Kiel. Deze overtocht wordt afgelegd met de maatschappij Stena Line.

Vaartijden naar Kiel

Over het algemeen varen er twee ferries van Stena Line naar Kiel. Met welke ferry je naar Noorwegen reist is afhankelijk van de dag van vertrek. Eenmaal daags vertrekt er een ferry vanuit Göteborg. Doordeweeks vertrekt de ferry om 18:45 uur. Reis je in het weekend dan vertrekt de ferry om 17:45 uur.

Wij stellen je graag op de hoogte dat deze overtocht ook retour geboekt kan worden. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de route van Kiel  naar Göteborg. 

Tijdsduur van de overtocht

De duur van de overtocht vanuit Göteborg naar Kiel is ongeveer 14 uur en 30 minuten. Gedurende de reis heb je de mogelijkheid om van vele faciliteiten aan boord gebruik te maken. Zo kan je in een hut verblijven zodat je uitgerust aankomt op de plaats van bestemming.

Meer over Kiel

Kiel zal je zeker verrassen wanneer je deze stad bezoekt. De oude stad strekt zich uit vanaf de haven van Kiel en vormt het hart van deze havenstad.  De stad staat onder andere bekend om de enkele historische gebouwen. Het scheepsvaartmuseum is een echte aanrader en geniet van de frisse zeelucht.

Jouw overtocht naar Kiel boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Göteborg naar Kiel zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van een totaal overzicht van de kosten en een tijdsplanning.

Mocht je naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te mailen of te bellen. Wij helpen je graag verder!

Altijd dezelfde prijs als de rederij
Snel en persoonlijk Nederlands advies
Klanten beoordelen ons met 4,7 uit 5 sterren

Vraag direct een offerte aan

Een offerte aanvragen is gemakkelijk en altijd vrijblijvend.

Andere populaire overtochten

Van Overtocht naar Zweden Göteborg
Naar Overtocht Denemarken Frederikshaven
Duur:3 uur, 30 minuten
Van Overtocht vanaf Duitsland Kiel
Naar Overtocht naar Zweden Göteborg
Duur:14 uur
Van Overtocht Denemarken Frederikshaven
Naar Overtocht naar Zweden Göteborg
Duur:3 uur, 30 minuten

Dit zeiden anderen over Overtocht.nl

4./5

Gemiddelde beoordeling van 78 reviews