Göteborg - Kiel

Prijsopgave

Van Overtocht naar Zweden Göteborg
Naar Overtocht vanaf Duitsland Kiel
Ferry Overtocht Kiel Goteborg

Ferry van Göteborg – Kiel

Vanuit de Zweedse stad Göteborg kan je gemakkelijk de overtocht maken naar het Noorse Kiel. Deze overtocht wordt afgelegd met de maatschappij Stena Line.

Vaartijden naar Kiel

Over het algemeen varen er twee ferries van Stena Line naar Kiel. Met welke ferry je naar Noorwegen reist is afhankelijk van de dag van vertrek. Eenmaal daags vertrekt er een ferry vanuit Göteborg. Doordeweeks vertrekt de ferry om 18:45 uur. Reis je in het weekend dan vertrekt de ferry om 17:45 uur.

Wij stellen je graag op de hoogte dat deze overtocht ook retour geboekt kan worden. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de route van Kiel  naar Göteborg. 

Tijdsduur van de overtocht

De duur van de overtocht vanuit Göteborg naar Kiel is ongeveer 14 uur en 30 minuten. Gedurende de reis heb je de mogelijkheid om van vele faciliteiten aan boord gebruik te maken. Zo kan je in een hut verblijven zodat je uitgerust aankomt op de plaats van bestemming.

Meer over Kiel

Kiel zal je zeker verrassen wanneer je deze stad bezoekt. De oude stad strekt zich uit vanaf de haven van Kiel en vormt het hart van deze havenstad.  De stad staat onder andere bekend om de enkele historische gebouwen. Het scheepsvaartmuseum is een echte aanrader en geniet van de frisse zeelucht.

Jouw overtocht naar Kiel boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Göteborg naar Kiel zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van een totaal overzicht van de kosten en een tijdsplanning.

Mocht je naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te mailen of te bellen. Wij helpen je graag verder!

  • Over Stena Line

    Stena Line heeft een aantal moderne vloten welke u graag naar Scandinavië of rond het Verenigd Koninkrijk varen. Over het algemeen heeft Stena Lina een drietal business areas waar ...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Göteborg: