Göteborg - Frederikshaven

Prijsopgave

Van Overtocht naar Zweden Göteborg
Naar Overtocht Denemarken Frederikshaven
Ferry Overtocht Goteborg Frederikshaven

Ferry van Göteborg – Frederikshaven

Vanuit Zweden kan je heel gemakkelijk met de auto de oversteek maken naar Denemarken. Deze overtocht wordt aangeboden door Stena Line en wordt gevaren tussen de havens Göteborg en Frederikshaven.

Vaartijden naar Frederikshaven

Stena Line vaart meerdere keren per dag van Göteborg in Zweden naar Frederikshaven in Denemarken. Op de dagen zondag tot en met vrijdag wordt de overtocht tussen deze havens minimaal vier keer per dag uitgevoerd. Op zaterdag vaart de ferry twee keer van Göteborg naar Frederikshaven. Over het algemeen is er keuze voor vertrek in de ochtend, eind van de middag, begin van de avond en tegen kort voor middernacht. Op zaterdag is er vaak de keuze tussen vertrek vroeg in de ochtend of eind van de middag.

Wil je liever varen van Denemarken naar Zweden? Hiervoor verwijzen wij je naar de route Frederikshaven – Göteborg.

Tijdsduur van de overtocht

De overtocht tussen Göteborg en Frederikshaven duurt gemiddeld 3 uur en 30 minuten, afhankelijk van de vertrektijd. De schepen Vinga, Danica en Jutlandica worden door Stena Line het meest ingezet op deze route.

Aan boord van de ferries

Wanneer je reist met het schip Stena Danica kan je aan boord een comfortabele stoel reserveren. Zo weet je zeker dat je het vervolg van de reis uitgerust kunt maken. Voor wat te eten of te drinken gedurende de overtocht zijn er aan boord meerdere restaurant en/of bars te vinden.

Ook met de Stena Jutlantica ben je verzekerd van een comfortabele overtocht. Er zijn restaurants en een bar aan boord voor een lekker hapje of drankje. Vooraf aan de reis kan je er voor kiezen om een comfortabele stoel te reserveren.

Stena Vinga vaart ook op de route Göteborg – Frederikshaven. Van de drie ferries op deze route is de Vinga de kleinste ferry. De service aan boord is gelijk aan de andere schepen, enkel op kleinere schaal. Ook op deze ferry is het mogelijk om een comfortabele stoel te reserveren.

Jouw overtocht naar Frederikshaven boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Göteborg naar Frederikshaven zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Middels onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze, of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp bericht te sturen, te bellen of te mailen.

  • Over Stena Line

    Stena Line heeft een aantal moderne vloten welke u graag naar Scandinavië of rond het Verenigd Koninkrijk varen. Over het algemeen heeft Stena Lina een drietal business areas waar ...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Göteborg: