Ferry Overtocht Goteborg Frederikshaven

Göteborg Naar Frederikshaven

Ferry Overtocht Goteborg Frederikshaven
Göteborg
Overtocht naar Zweden Zweden
Frederikshaven
Overtocht Denemarken Denemarken
Informatie
Maatschappij: Stena Line
Duur: Vanaf 3 uur en 30 minuten

Ferry van Göteborg - Frederikshaven

Vanuit Zweden kan je heel gemakkelijk met de auto de oversteek maken naar Denemarken. Deze overtocht wordt aangeboden door Stena Line en wordt gevaren tussen de havens Göteborg en Frederikshaven.

Vaartijden naar Frederikshaven

Stena Line vaart meerdere keren per dag van Göteborg in Zweden naar Frederikshaven in Denemarken. Op de dagen zondag tot en met vrijdag wordt de overtocht tussen deze havens minimaal vier keer per dag uitgevoerd. Op zaterdag vaart de ferry twee keer van Göteborg naar Frederikshaven. Over het algemeen is er keuze voor vertrek in de ochtend, eind van de middag, begin van de avond en tegen kort voor middernacht. Op zaterdag is er vaak de keuze tussen vertrek vroeg in de ochtend of eind van de middag.

Wil je liever varen van Denemarken naar Zweden? Hiervoor verwijzen wij je naar de route Frederikshaven – Göteborg.

Tijdsduur van de overtocht

De overtocht tussen Göteborg en Frederikshaven duurt gemiddeld 3 uur en 30 minuten, afhankelijk van de vertrektijd. De schepen Vinga, Danica en Jutlandica worden door Stena Line het meest ingezet op deze route.

Aan boord van de ferries

Wanneer je reist met het schip Stena Danica kan je aan boord een comfortabele stoel reserveren. Zo weet je zeker dat je het vervolg van de reis uitgerust kunt maken. Voor wat te eten of te drinken gedurende de overtocht zijn er aan boord meerdere restaurant en/of bars te vinden.

Ook met de Stena Jutlantica ben je verzekerd van een comfortabele overtocht. Er zijn restaurants en een bar aan boord voor een lekker hapje of drankje. Vooraf aan de reis kan je er voor kiezen om een comfortabele stoel te reserveren.

Stena Vinga vaart ook op de route Göteborg – Frederikshaven. Van de drie ferries op deze route is de Vinga de kleinste ferry. De service aan boord is gelijk aan de andere schepen, enkel op kleinere schaal. Ook op deze ferry is het mogelijk om een comfortabele stoel te reserveren.

Jouw overtocht naar Frederikshaven boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Göteborg naar Frederikshaven zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Middels onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze, of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp bericht te sturen, te bellen of te mailen.

Altijd dezelfde prijs als de rederij
Snel en persoonlijk Nederlands advies
Klanten beoordelen ons met 4,7 uit 5 sterren

Plan jouw reis

Vraag direct een offerte aan

Een offerte aanvragen is gemakkelijk en altijd vrijblijvend.

Andere populaire routes

Van Overtocht naar Zweden Göteborg
Naar Overtocht vanaf Duitsland Kiel
Duur:14 uur
Van Overtocht vanaf Duitsland Kiel
Naar Overtocht naar Zweden Göteborg
Duur:14 uur
Van Overtocht Denemarken Frederikshaven
Naar Overtocht naar Zweden Göteborg
Duur:3 uur, 30 minuten

Dit zeiden anderen over Overtocht.nl

4./5

Gemiddelde beoordeling van 78 reviews