Ferry overtocht naar Göteborg

Frederikshaven Naar Göteborg

Ferry overtocht naar Göteborg
Frederikshaven
Overtocht Denemarken Denemarken
Göteborg
Overtocht naar Zweden Zweden
Informatie
Maatschappij: Stena Line
Duur: Vanaf 3 uur en 30 minuten

Ferry van Frederikshaven - Göteborg

Vanuit Denemarken kan je gemakkelijk met de auto naar Zweden middels de ferry van Frederikshaven naar Göteborg. Deze overtocht wordt afgelegd met de maatschappij Stena Line. Wij geven je graag meer informatie over de vaartijden, de tijdsduur en de faciliteiten aan boord van de ferries

 

 

Altijd dezelfde prijs als de rederij
Snel en persoonlijk Nederlands advies
Klanten beoordelen ons met 4,7 uit 5 sterren

Vaartijden Frederikshaven - Göteborg

Vanuit de Deense haven varen er dagelijks meerdere ferries naar Göteborg. De vaartijden naar Denemarken kunnen per seizoen variëren. Over het algemeen vertrekken de eerste veerboten op maandag, dinsdag en zondag rond het middaguur. Op woensdag tot en met vrijdag vertrekt de eerste veerboot rond 03:45 uur. Op zaterdagen ligt deze vertrektijd rond 08:00 uur. Er varen dagelijks minimaal 3 ferries naar Göteborg. Afhankelijk van de vertrektijd duurt de overtocht naar Göteborg ongeveer 3 uur en 30 minuten. De tijdsduur is tevens afhankelijk van de vloot waarmee je naar Noorwegen vaart. Er varen normaliter twee veerboten, waaronder: Jutlandica en Danica.

Je hebt ook de keuze om deze reis retour te boeken. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de route Göteborg – Frederikshaven. 

Bij Overtocht.nl krijg je altijd persoonlijk advies

Hallo, ik ben Fabiënne ik help u graag bij het vinden van de overtocht die bij uw wensen past. Neem gerust contact met mij op de volgende manieren.

Veelgestelde vragen

Bij prijsopgave kan je een offerte aanvragen. Wij ontvangen van jou de offerteaanvraag en gaan deze verwerken. Wij gaan een passende overtocht en prijs voor je zoeken. Als het mogelijk is kijken wij daarvoor bij verschillende maatschappijen. Heb je vragen over je offerte, speciale wensen of wil je meer advies, neem dan contact op met ons team.

Een reservering maken bij ons kan telefonisch en per e-mail. Verder zijn wij ook te bereiken per Whatsapp.

Kijk hier hoe onze boekingsprocedure eruit ziet.

De betaling dient per direct voldaan te worden, waarna je ook direct jouw ticket ontvangt.

Wij willen je graag op de hoogte houden van ons laatste nieuws en onze aanbiedingen? Neem dan contact met ons op en we schrijven je in voor onze nieuwsbrief.

Meer informatie over Frederikshaven – Göteborg

Faciliteiten aan boord

Göteborg

Jouw overtocht naar Göteborg boeken?

Faciliteiten aan boord

Aan boord van de Jutlandica heb je de mogelijkheid om gedurende jouw reis een stoel te boeken in een openbare ruimte. Zodoende kom je uitgerust aan op de plaats van jouw bestemming. Aan boord zijn tevens verscheidene restaurants en bars aanwezig.

Mocht je de reis met de ferry Danica afleggen, dan heb je aan boord de mogelijkheid om een stoel in een openbare-, aparte- of rustruimte te boeken. Ook hier zijn verschillende eetgelegenheden aan boord aanwezig. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijk drankje aan de bar.

Göteborg

Göteborg zal je zeker verrassen wanneer je deze stad bezoekt. De stad staat onder andere bekend om de archipel. Plan bijvoorbeeld een boottocht in langs de duizenden kleine eilanden langs de kustlijn. Ook is het zeker aan te raden om een bezoek te brengen aan de Feskekorka. Deze kerk staat bekend om de vismarkt die plaats vindt in het gebouw.

Jouw overtocht naar Göteborg boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Frederikshaven naar Göteborg zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Middels onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze, of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp bericht te sturen, te bellen of te mailen.

Vraag direct een offerte aan

Een offerte aanvragen is gemakkelijk en altijd vrijblijvend.

Andere populaire overtochten

Van Noorwegen Overtocht Oslo
Naar Overtocht Denemarken Frederikshaven
Van Overtocht Denemarken Frederikshaven
Naar Noorwegen Overtocht Oslo
Van Overtocht naar Zweden Göteborg
Naar Overtocht Denemarken Frederikshaven
Duur:3 uur, 30 minuten

Dit zeiden anderen over Overtocht.nl

4./5

Gemiddelde beoordeling van 78 reviews