Frederikshaven - Göteborg

Prijsopgave

Van Overtocht Denemarken Frederikshaven
Naar Overtocht naar Zweden Göteborg
Ferry overtocht naar Göteborg

Ferry van Frederikshaven – Göteborg

Vanuit Denemarken kan je gemakkelijk met de auto naar Zweden middels de ferry van Frederikshaven naar Göteborg. Deze overtocht wordt afgelegd met de maatschappij Stena Line.

Vaartijden naar Göteborg

Vanuit de Deense haven varen er dagelijks meerdere ferries naar Göteborg. De vaartijden naar Denemarken kunnen per seizoen variëren. Over het algemeen vertrekken de eerste veerboten op maandag, dinsdag en zondag rond het middaguur. Op woensdag tot en met vrijdag vertrekt de eerste veerboot rond 03:45 uur. Op zaterdagen ligt deze vertrektijd rond 08:00 uur. Er varen dagelijks minimaal 3 ferries naar Göteborg.

Je hebt ook de keuze om deze reis retour te boeken. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de route Göteborg – Frederikshaven. 

Tijdsduur van de overtocht

Afhankelijk van de vertrektijd duurt de overtocht naar Göteborg ongeveer 3 uur en 30 minuten. De tijdsduur is tevens afhankelijk van de vloot waarmee je naar Noorwegen vaart. Er varen normaliter twee veerboten, waaronder: Jutlandica en Danica.

Aan boord van de ferries

Aan boord van de Jutlandica heb je de mogelijkheid om gedurende jouw reis een stoel te boeken in een openbare ruimte. Zodoende kom je uitgerust aan op de plaats van jouw bestemming. Aan boord zijn tevens verscheidene restaurants en bars aanwezig.

Mocht je de reis met de ferry Danica afleggen, dan heb je aan boord de mogelijkheid om een stoel in een openbare-, aparte- of rustruimte te boeken. Ook hier zijn verschillende eetgelegenheden aan boord aanwezig. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijk drankje aan de bar.

Jouw overtocht naar Göteborg boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Frederikshaven naar Göteborg zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Middels onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze, of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp bericht te sturen, te bellen of te mailen.

  • Over Stena Line

    Stena Line heeft een aantal moderne vloten welke u graag naar Scandinavië of rond het Verenigd Koninkrijk varen. Over het algemeen heeft Stena Lina een drietal business areas waar ...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Frederikshaven: