Frederikshaven - Göteborg

Prijsopgave

        
Van Overtocht Denemarken Frederikshaven
Naar Overtocht naar Zweden Göteborg

Ferry van Frederikshaven – Göteborg

Vanuit Denemarken kunt u gemakkelijk met de auto naar Zweden middels de ferry van Frederikshaven naar Göteborg. Deze overtocht wordt afgelegd met de maatschappij Stena Line.

Vaartijden naar Göteborg

Vanuit de Deense haven varen er dagelijks meerdere ferries naar Göteborg. De vaartijden naar Denemarken kunnen per seizoen variëren. Over het algemeen vertrekken de eerste veerboten op maandag, dinsdag en zondag rond het middaguur. Op woensdag tot en met vrijdag vertrekt de eerste veerboot rond 03:45 uur. Op zaterdagen ligt deze vertrektijd rond 08:00 uur. Er varen dagelijks minimaal 3 ferries naar Göteborg.

U heeft ook de keuze om deze reis retour te boeken. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de route Göteborg – Frederikshaven. 

Tijdsduur van de overtocht

Afhankelijk van de vertrektijd duurt de overtocht naar Göteborg ongeveer 3 uur en 30 minuten. De tijdsduur is tevens afhankelijk van de vloot waarmee u naar Noorwegen vaart. Er varen normaliter twee veerboten, waaronder: Jutlandica en Danica.

Aan boord van de ferries

Aan boord van de Jutlandica heeft u de mogelijkheid om gedurende uw reis een stoel te boeken in een openbare ruimte. Zodoende komt u uitgerust aan op de plaats van uw bestemming. Aan boord zijn tevens verscheidene restaurants en bars aanwezig.

Mocht u de reis met de ferry Danica afleggen, dan heeft u aan boord de mogelijkheid om een stoel in een openbare-, aparte- of rustruimte te boeken. Ook hier zijn verschillende eetgelegenheden aan boord aanwezig. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijk drankje aan de bar.

Uw overtocht naar Göteborg boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Frederikshaven naar Göteborg zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Middels onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot deze, of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp bericht te sturen, te bellen of te mailen.

        
  • Over Stena Line

    Stena Line heeft een aantal moderne vloten welke u graag naar Scandinavië of rond het Verenigd Koninkrijk varen. Over het algemeen heeft Stena Lina een drietal business areas waar ...

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

        

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Frederikshaven: