Sassnitz Naar Rønne

Sassnitz
Overtocht vanaf Duitsland Duitsland
Rønne
Overtocht Denemarken Denemarken
Informatie
Maatschappij: Bornholmslinjen
Duur: Vanaf 3 uur en 30 minuten

Ferry van Sassnitz - Rønne

Met de veerboot van Sassnitz naar Rønne (Bornholm)? Dat kan eenvoudig met Bornholmslinjen. Bornholmslinjen is onderdeel van Molslinjen. Er worden heel veel overtochten aangeboden naar Denemarken maar één van de belangrijkste overtochten is vanuit Sassnitz naar Ronne.

Altijd dezelfde prijs als de rederij
Snel en persoonlijk Nederlands advies
Klanten beoordelen ons met 4,7 uit 5 sterren

Vaartijden Sassnitz - Rønne (Bornholm)

Met de veerboot van Sassnitz naar Rønne . Dat kan eenvoudig met Bornholmslinjen. De overtocht duurt ongeveer 3 uur en 30 minuten. De vertrektijden van deze overtocht met Fjord Line verschillen per dag en varen ook niet elke dag. Indien je graag meer informatie wilt over de vertrektijden neem dan gerust contact met ons op!

Je kunt deze reis ook als retour afleggen. Wij verwijzen je dan ook graag naar de overtocht vanuit Sassnitz naar Rønne .

Bij Overtocht.nl krijg je altijd persoonlijk advies

Hallo, ik ben Fabiënne ik help u graag bij het vinden van de overtocht die bij uw wensen past. Neem gerust contact met mij op de volgende manieren.

Veelgestelde vragen

Enkele tips om je reis goed voor te bereiden:

  • 1. Voor je op reis gaat, is het goed om te weten waar de haven is en hoe je hier moet komen. Op onze havenpagina vind je meer informatie over de havens.
  • 2. Je hebt  een geldig paspoort of identiteitskaart nodig om te kunnen reizen. Het reisdocument moet geldig zijn tijdens de duur van uw reis. Heb je geen geldig reisdocument bij je tijdens het inchecken, dan kunnen de baliemedewerkers je de toegang weigeren.
  • 3. Vergeet je voucher of ticket niet.
  • 4. Kijk op onze extra service pagina voor meer producten.
  • 5. Neem je verzekeringspolis mee.

Bij prijsopgave kan je een offerte aanvragen. Wij ontvangen van jou de offerteaanvraag en gaan deze verwerken. Wij gaan een passende overtocht en prijs voor je zoeken. Als het mogelijk is kijken wij daarvoor bij verschillende maatschappijen. Heb je vragen over je offerte, speciale wensen of wil je meer advies, neem dan contact op met ons team.

Een reservering maken bij ons kan telefonisch en per e-mail. Verder zijn wij ook te bereiken per Whatsapp.

Kijk hier hoe onze boekingsprocedure eruit ziet.

De betaling dient direct naar boeking te worden voldaan. Je ontvangt van ons dan ook de tickets voor jouw overtocht.

Wij willen je graag op de hoogte houden van ons laatste nieuws en onze aanbiedingen? Neem dan contact met ons op en we schrijven je in voor onze nieuwsbrief.

Meer informatie over Sassnitz – Rønne (Bornholm)

Faciliteiten aan boord

Huisdieren mee aan boord

Sassnitz - Rønne met de camper

Rønne

Jouw overtocht naar Rønne boeken?

Faciliteiten aan boord

Er is een restaurant aan boord, waar je een heerlijke maaltijd kunt nuttigen. Wat dacht je van een heerlijke hamburger, alleen wat drinken is natuurlijk ook mogelijk. Aan boord kan je ook je elektrische auto opladen.

Huisdieren mee aan boord

Huisdieren zijn welkom in de gemarkeerde gebieden. Ze moeten aan de lijn of in een reis kennel. Ook mag het huisdier in het voertuig blijven tijdens de overtocht. Let op, je kan tijdens de overtocht niet bij de hond want het voertuigdek is gesloten tijdens de overtocht. Neem contact op met je dierenarts voor de juiste documenten voor je huisdier.

Sassnitz - Rønne met de camper

Tijdens deze overtocht kan je je eigen vervoersmiddel meenemen. Ga je bijvoorbeeld op de (brom)fiets, auto met caravan, camper of eventueel te voet? Dat is geen probleem, dat kan allemaal.

Rønne

Rønne is de historische hoofdstad van het Deense eiland Bornholm. Het is de grootste stad van dit eiland en heeft 13.904 inwoners. In deze stad vind je onder andere het Bornholm Museum waar archeologische vondsten te vinden zijn. Rønne heeft een theater en je kan er ook heerlijk eten in de gezellig restaurants. In het historische centrum vind je leuke gekleurde huisjes.

Jouw overtocht naar Rønne boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Sassnitz naar Rønne zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van een overzicht van de totaal kosten en een tijdsplanning.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door ons een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen. Wij helpen je graag!

Vraag direct een offerte aan

Een offerte aanvragen is gemakkelijk en altijd vrijblijvend.

Andere populaire overtochten

Van Overtocht Denemarken Rønne
Naar Overtocht vanaf Duitsland Sassnitz
Duur:3 uur, 30 minuten

Dit zeiden anderen over Overtocht.nl

4./5

Gemiddelde beoordeling van 78 reviews