Bari - Igoumenitsa

Prijsopgave

Van Italië overtocht Bari
Naar Griekenland overtocht Igoumenitsa
Ferry overtocht naar Igoumenitsa Griekenland

Ferry van Bari – Igoumenitsa

Vanaf het vasteland van Italië heb je de mogelijkheid om het zonovergoten Griekenland te bezoeken. Jouw reis begint vanuit de Italiaanse stad Bari. Hier vandaan reis je met de ferry van Anek Lines naar de Griekse stad Igoumenitsa.

Vaartijden naar Igoumenitsa

De veerboten van Anek Lines varen dagelijks op vaste tijden vanuit de haven van Bari naar Igoumenitsa. Deze reis betreft over het algemeen een nachtelijke overtocht. Zodoende vertrekt de veerboot van maandag tot en met zaterdag om 19:30 uur. Op zondag vertrekt de boot vaak in de middag.

Je kunt deze reis ook retour boeken. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de route Igoumenitsa – Bari.

Tijdsduur van de overtocht

Reis je met Anek Lines dan duurt de rechtstreekse overtocht naar Griekenland ongeveer 10 uur.

Faciliteiten aan boord

Aan boord van de ferries van beide maatschappijen zijn verschillende faciliteiten aanwezig die jouw reis aangenamer maken. Zo kan je een heerlijke maaltijd eten in het restaurant, een bezoek brengen aan een van de winkels of genieten van een drankje aan de bar. Zo kom je gerust aan op jouw eindbestemming.

Jouw overtocht naar Igoumenitsa boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Bari naar Igoumenitsa zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze reis? Neem dan gerust contact met ons op door ons een WhatsApp te sturen, te mailen of te bellen.

 

  • Over Anek Lines

    Anek Lines vaart met hun comfortabele ferries tussen de verschillende Griekse eilanden. Voor eiland hoppen bent u bij Anek Lines aan het juiste adres. Anek Lines staat vooral bekend...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Bari: