Igoumenitsa - Bari

Prijsopgave

Van Griekenland overtocht Igoumenitsa
Naar Italië overtocht Bari
Ferry Overtocht Naar Bari

Ferry van Igoumenitsa – Bari

Op het vasteland van Griekenland bevindt zich de havenstad Igoumenitsa. Vanuit deze haven vertrekken er meerdere ferries naar onder andere Italië. Zodoende ook de veerboot van Igoumenitsa naar Bari. Deze reis wordt afgelegd met de maatschappij Anek Lines.

Vaartijden naar Bari

De overtocht naar Bari wordt over het algemeen dagelijks gevaren. De boten vertrekken vaak in de avond laat en varen gedurende de nacht.

Wij stellen je graag op de hoogte dat deze overtocht ook retour geboekt kan worden. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de route Bari – Igoumenitsa. 

Tijdsduur van de overtocht

Normaliter duurt de overtocht ongeveer 10 uur en 00 minuten.  Aan boord van Anek Lines zijn verschillende faciliteiten aanwezig die jouw reis aangenamer maken. Waaronder een restaurant, bar en comfortabele cabines om in te overnachten.

Meer over Bari

Bari staat bekend als authentieke en gezellige havenstad. Het is dan ook zeer aan te raden om een heerlijke wandeling over de boulevard te maken. In de binnenstad vind je verschillende ‘oudere’ vrouwen die op straat pasta maken. Geniet van de heerlijke beroemde pasta midden op straat. Stuk voor stuk bezienswaardigheden die je zeker niet kan missen.

Jouw overtocht naar Bari boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Igoumenitsa naar Bari zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van een overzicht van de totaal prijs en een tijdsplanning.

Mocht je naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen.

  • Over Anek Lines

    Anek Lines vaart met hun comfortabele ferries tussen de verschillende Griekse eilanden. Voor eiland hoppen bent u bij Anek Lines aan het juiste adres. Anek Lines staat vooral bekend...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Igoumenitsa: