Venetië - Igoumenitsa

Prijsopgave

Van Italië overtocht Venetië
Naar Griekenland overtocht Igoumenitsa
Ferry Overtocht Naar Igoumentisa

Ferry van Venetië – Igoumenitsa

Wilt u vanuit Venetië graag de reis maken naar Griekenland? Met de veerboot van Venetië naar Igoumenitsa kan deze droom werkelijkheid worden. Deze route wordt eenvoudig afgelegd met de Griekse maatschappijen Minoan Lines en Anek Lines.

Vaartijden naar Igoumenitsa

Er varen wekelijks ongeveer 3 veerboten naar Igoumenitsa. Houd er overigens rekening mee dat er in het laagseizoen ongeveer 2 veerboten per week vertrekken. De veerboten vertrekken vaak in het begin van de middag.

Wij attenderen u erop dat deze overtocht ook retour geboekt kan worden. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de route Igoumenitsa – Venetië.

Tijdsduur van de overtocht

Ongeacht de maatschappij is de tijdsduur van de overtocht ongeveer 26 uur en 30 minuten. Aan boord van beide maatschappijen zijn verschillende faciliteiten aanwezig die uw reis aangenamer zullen maken. Gezien de tijdsduur van de overtocht is het heel erg begrijpelijk dat u graag wilt uitrusten. Om die reden bieden beide maatschappijen tegen betaling cabines aan boord aan zodat u uitgerust aankomt op de plaats van bestemming.

Overige faciliteiten aan boord

Naast de aanwezige cabines aan boord zijn er nog veel meer faciliteiten die uw reis zullen verrijken. Breng aan boord van beide maatschappijen eens een bezoek aan het zwembad of ga belastingvrij winkelen in een van de shops. U heeft ook de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk gerecht in een van de restaurants. Hoe komt u uw reis door?

Uw overtocht naar Igoumenitsa boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Venetië naar Igoumenitsa zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van een totaal overzicht van de kosten en een tijdsplanning.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot deze reis of een van onze overige reizen? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te mailen of te bellen. Wij helpen u graag verder!

  • Over Anek Lines

    Anek Lines vaart met hun comfortabele ferries tussen de verschillende Griekse eilanden. Voor eiland hoppen bent u bij Anek Lines aan het juiste adres. Anek Lines staat vooral bekend...

  • Over Minoan Lines

    Minoan Lines is een Griekse maatschappij die overtochten voorziet van en naar Italië en Griekenland. Sinds 1972 is Minoan Lines doorlopend bezig geweest met het verbeteren van haar...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Venetië: