Ancona - Igoumenitsa

Prijsopgave

Van Italië overtocht Ancona
Naar Griekenland overtocht Igoumenitsa
Ferry naar Igoumenitsa

Ferry van Ancona – Igoumenitsa

Wil je graag met de veerboot van Ancona, Italië naar Igoumenitsa, Griekenland? Dat kan eenvoudig met de maatschappijen AnekSuperfast en Minoan Lines. Wij geven je graag meer informatie over de vaartijden, de tijdsduur en de faciliteiten aan boord van de ferries.

Vaartijden

AnekSuperfast en Minoan Lines varen bijna elke dag naar Griekenland. De vertrektijden verschillen per dag. Mocht je graag willen weten op welke tijden jouw overtocht kan plaats vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien je graag van de juiste gegevens.

Je kunt de reis ook retour boeken. Bekijk dan eens de route van Igoumenitsa naar Ancona.

Tijdsduur van deze overtocht

De overtocht van Italië naar Griekenland duurt ongeveer 16 uur en 30 minuten. Gedurende de overtocht zijn er aan boord vele faciliteiten aanwezig die jouw reis aangenamer maken. Drink een kopje koffie in een van de cafés, koop een heerlijke parfum in een van de tax-free shops of bezoek een van de bars.

Meer over Igoumenitsa

Igoumenitsa is sinds de uitdieping van de haven ontwikkeld tot een van de grootste verbindingshavens van West-Europa. De stad ligt in de gelijknamige baai en is omgeven door groene bergen. Het is geen toeristische stad. Hoewel er op korte afstand mooie stranden te vinden zijn.

Overtocht van Ancona naar Igoumenitsa boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Ancona naar Igoumenitsa zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van een totaalprijs en planning.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze reis of een van onze andere reizen? Neem dan gerust contact met ons op door ons een Whatsapp te sturen, te mailen of te bellen.

  • Over Anek Lines

    Anek Lines vaart met hun comfortabele ferries tussen de verschillende Griekse eilanden. Voor eiland hoppen bent u bij Anek Lines aan het juiste adres. Anek Lines staat vooral bekend...

  • Over Minoan Lines

    Minoan Lines is een Griekse maatschappij die overtochten voorziet van en naar Italië en Griekenland. Sinds 1972 is Minoan Lines doorlopend bezig geweest met het verbeteren van haar...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Ancona: