Patras - Ancona

Prijsopgave

Van Griekenland overtocht Patras
Naar Italië overtocht Ancona
Ferry Overtocht Naar Ancona

Ferry van Patras – Ancona

Vanuit Patras de Adiatische Zee oversteken gaat gemakkelijk met de veerboot van Minoan Lines of Anek Superfast. Zet uw reis voort in Ancona en ga vanuit hier Italië verkennen.

Vaartijden naar Ancona

Met Minoan Lines vaart u  dagelijks naar Ancona.  Normaliter vertrekt de boot in de avonduren rond 19:30 uur. U reist dan in de nacht naar Italië. De maatschappij Anek Superfast vaart ook dagelijks naar Ancona. Deze veerboot vertrekt dagelijks op hetzelfde tijdstip, namelijk 17:30 uur.

Wij attenderen u erop dat het ook mogelijk is om deze overtocht retour te boeken. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de route Ancona – Patras.

Tijdsduur van de overtocht

De duur van de overtocht is afhankelijk van de vloot waarmee gevaren wordt. Zodoende kan de overtocht tussen de 21 en 24 uur duren. Beide overtochten vinden over het algemeen plaats in de nacht. Het is dan ook mogelijk om aan boord, tegen betaling, gebruik te maken van de cabines. Zodoende kunt u uitgerust aankomen op de plaats van bestemming.

De maatschappij Aneksuperfast biedt camping on board aan, u verblijft dan in uw camper of caravan.

Meer over Ancona

Ancona staat bekend om haar rijke architectuur en heerlijke restaurants en bars. Het is de ideale vakantiebestemming wanneer u simpel gezegd cultuur wilt snuiven en wilt genieten van de gezelligheid. Breng tevens eens een bezoek aan de overdekte markt waar u uw ingrediënten kunt halen voor een heerlijk diner.

Uw overtocht naar Ancona boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Patras naar Ancona zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht u naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust eens contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te mailen of te bellen.

  • Over Anek Lines

    Anek Lines vaart met hun comfortabele ferries tussen de verschillende Griekse eilanden. Voor eiland hoppen bent u bij Anek Lines aan het juiste adres. Anek Lines staat vooral bekend...

  • Over Minoan Lines

    Minoan Lines is een Griekse maatschappij die overtochten voorziet van en naar Italië en Griekenland. Sinds 1972 is Minoan Lines doorlopend bezig geweest met het verbeteren van haar...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Patras: