Bari - Patras

Prijsopgave

Van Italië overtocht Bari
Naar Griekenland overtocht Patras
Ferry naar Patras Griekenland

Ferry van Bari – Patras

Bari is een van de belangrijkste havensteden in Italië. Vanuit de haven vertrekken verschillende veerboten naar onder meer Griekenland. Zodoende kan je vanuit Bari ook naar Patras in Griekenland varen. Deze reis kan eenvoudig afgelegd worden met de maatschappij Anek Lines.

Vaartijden naar Patras

De tijden, maar ook dagen, waarop de ferries varen verschillen per periode. Over het algemeen vertrekt de ferry rond 19:30 uur. Dit komt erop neer dat er vooral nachtelijke overtochten worden aangeboden. Mocht je graag willen weten op welke tijden de ferry vertrekt op jouw gewenste datum? Dan zoeken wij dit graag voor je uit!

Je kunt deze overtocht ook retour boeken. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de route Patras – Bari.

Tijdsduur van de overtocht

Jouw reis vanuit Italië naar Griekenland duurt over het algemeen 16 uur en 30 minuten. Aan boord van de ferry zijn vele faciliteiten aanwezig die jouw reis zullen verrijken. Aangezien AnekSuperfast over het algemeen alleen nachtelijke overtochten aanbiedt, is het zeer begrijpelijk dat je gedurende jouw reis wilt uitrusten. Aan boord zijn verschillende cabines aanwezig.

Je hebt tevens de mogelijkheid om het casino te bezoeken, een drankje te drinken aan de bar of een duik te nemen in het zwembad.

Jouw overtocht naar Patras boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Bari naar Patras zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag direct van jouw totaalprijs en planning.

Mocht je nog vragen hebben over deze, of een van onze andere overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door ons een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen.

  • Over Anek Lines

    Anek Lines vaart met hun comfortabele ferries tussen de verschillende Griekse eilanden. Voor eiland hoppen bent u bij Anek Lines aan het juiste adres. Anek Lines staat vooral bekend...

  • Over Bari – Patras

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Bari: