Patras - Bari

Prijsopgave

Van Griekenland overtocht Patras
Naar Italië overtocht Bari
Ferry Overtocht Naar Bari

Ferry van Patras – Bari

Patras is de op twee na grootste stad van Griekenland. Het is dan ook meer dan logisch dat vanuit deze haven meerdere veerboten vertrekken naar onder andere Bari. De overtocht vanuit Patras naar Bari wordt afgelegd met de maatschappij Anek Lines.

Vaartijden naar Bari

Vanuit Patras vaart u met Anek Lines gemakkelijk naar Bari. Normaliter vertrekt de veerboot in de avonduren omdat het hier om een nachtelijke overtocht gaat.

Wij stellen u graag op de hoogte dat deze overtocht ook retour geboekt kan worden. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de route Bari – Patras. 

Tijdsduur van de overtocht

De tijdsduur van de overtocht is ongeveer 17 uur en 30 minuten. Gezien Anek Lines een nachtelijke overtocht aanbiedt, is het zeer begrijpelijk dat u gedurende de overtocht uw nachtrust wilt waarborgen. Om die reden biedt de maatschappij u de mogelijkhied, om tegen betaling, gebruik te maken van de cabines aan boord. Zodoende komt u uitgerust aan op de plaats van bestemming.

Overige faciliteiten aan boord

Naast de cabines zijn er verschillende faciliteiten aanwezig die uw reis aangenamer maken. Ga bijvoorbeeld belastingvrij winkelen in een van de shops, neem een duik in het zwembad of ga een hapje eten in een van de restaurants.

Uw overtocht naar Bari boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Patras naar Bari zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van een overzicht van de totaal prijs en een tijdsplanning.

Mocht u naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen.

  • Over Anek Lines

    Anek Lines vaart met hun comfortabele ferries tussen de verschillende Griekse eilanden. Voor eiland hoppen bent u bij Anek Lines aan het juiste adres. Anek Lines staat vooral bekend...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Patras: