Patras - Venetië

Prijsopgave

        
Van Griekenland overtocht Patras
Naar Italië overtocht Venetië

Ferry van Patras – Venetië

Vanuit Griekenland kunt u gemakkelijk de overtocht maken naar Italië. Met de veerboot vanuit Patras bent u binnen anderhalve dag in Venetië. Deze reis kunt u afleggen met de maatschappij Minoan Lines of Anek Superfast.

Vaartijden naar Venetië

Met Anek Superfast vaart u het gehele jaar door drie dagen in de week van Patras naar Venetië. Deze overtochten vinden plaats op maandag, donderdag en vrijdag. Over het algemeen vertrekt de boot tussen 23:00 en 00:00 uur. Het is ook mogelijk om deze reis met Minoan Lines af te leggen. Mocht u graag willen weten om welke tijden deze overtochten vertrekken? Neem dan gerust contact met ons op!

Wij willen u er graag op attenderen dat deze overtocht ook retour geboekt kan worden. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de route Venetië – Patras.

Tijdsduur van de overtocht

De tijdsduur van de overtocht is afhankelijk van de gekozen maatschappij. Zodoende is de tijdsduur van Anek Superfast ongeveer 32 uur en 00 minuten. De reis afleggen met Minoan Lines duurt ongeveer 36 uur. Gezien beide maatschappijen nachtelijke overtochten aanbieden is het meer dan wenselijk dat u uw nacht doorbrengt in een cabine. Zodoende komt u uitgerust aan op de plaats van bestemming.

Overige faciliteiten aan boord

Naast een mogelijk verblijf in een cabine is het ook mogelijk om gebruik te maken van de overige aanwezige faciliteiten. Zodoende kunt u een heerlijke een cocktail drinken op het zonnedek,  souvenirs kopen in een van de winkels of een hapje eten in één van de restaurants aan boord. Er is voor een ieder wat wils aanwezig aan boord van Minoan Lines en Anek Superfast.

Uw overtocht naar Venetië boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Patras naar Venetië zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp bericht te sturen, te bellen of te mailen.

        
  • Over Anek Lines

    Anek Lines vaart met hun comfortabele ferries tussen de verschillende Griekse eilanden. Voor eiland hoppen bent u bij Anek Lines aan het juiste adres. Anek Lines staat vooral bekend...

  • Over Minoan Lines

    Minoan Lines is een Griekse maatschappij die overtochten voorziet van en naar Italië en Griekenland. Sinds 1972 is Minoan Lines doorlopend bezig geweest met het verbeteren van haar...

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

        

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Patras: