Ferry Overtocht Naar Venetië

Patras Naar Venetië

Ferry Overtocht Naar Venetië
Patras
Griekenland overtocht Griekenland
Venetië
Italië overtocht Italië
Informatie
Maatschappijen: Anek Lines, Minoan Lines
Duur: Vanaf 36 uur

Ferry van Patras - Venetië

Vanuit Griekenland kunt u gemakkelijk de overtocht maken naar Italië. Met de veerboot vanuit Patras bent u binnen anderhalve dag in Venetië. Deze reis kunt u afleggen met de maatschappij Minoan Lines of Anek Superfast.

Vaartijden naar Venetië

Met Anek Superfast vaart u het gehele jaar door drie dagen in de week van Patras naar Venetië. Deze overtochten vinden plaats op maandag, donderdag en vrijdag. Over het algemeen vertrekt de boot tussen 23:00 en 00:00 uur. Het is ook mogelijk om deze reis met Minoan Lines af te leggen. Mocht u graag willen weten om welke tijden deze overtochten vertrekken? Neem dan gerust contact met ons op!

Wij willen u er graag op attenderen dat deze overtocht ook retour geboekt kan worden. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de route Venetië – Patras.

Tijdsduur van de overtocht

De tijdsduur van de overtocht is afhankelijk van de gekozen maatschappij. Zodoende is de tijdsduur van Anek Superfast ongeveer 32 uur en 00 minuten. De reis afleggen met Minoan Lines duurt ongeveer 36 uur. Gezien beide maatschappijen nachtelijke overtochten aanbieden is het meer dan wenselijk dat u uw nacht doorbrengt in een cabine. Zodoende komt u uitgerust aan op de plaats van bestemming.

Overige faciliteiten aan boord

Naast een mogelijk verblijf in een cabine is het ook mogelijk om gebruik te maken van de overige aanwezige faciliteiten. Zodoende kunt u een heerlijke een cocktail drinken op het zonnedek,  souvenirs kopen in een van de winkels of een hapje eten in één van de restaurants aan boord. Er is voor een ieder wat wils aanwezig aan boord van Minoan Lines en Anek Superfast.

Uw overtocht naar Venetië boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Patras naar Venetië zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp bericht te sturen, te bellen of te mailen.

Altijd dezelfde prijs als de rederij
Snel en persoonlijk Nederlands advies
Klanten beoordelen ons met 4,7 uit 5 sterren

Meer informatie over Patras – Venetië

Over de route

Over de route

Overtocht Patras naar Venetië: Een Adembenemende Reis door de Adriatische Zee

De overtocht van Patras naar Venetië is niet alleen een manier om van A naar B te komen; het is een ervaring op zich. Met zijn prachtige landschappen en historische betekenis is deze reis een onvergetelijke reis door de Adriatische Zee.

De Route

De route begint in de pittoreske havenstad Patras, gelegen aan de westkust van Griekenland. Deze stad, met zijn rijke geschiedenis en bruisende sfeer, is een geweldige plek om uw reis te beginnen. Vanuit Patras vaart u in de richting van het noorden, langs de westkust van Griekenland en vervolgens de Adriatische Zee op.

Comfortabel Reizen

Tijdens de overtocht geniet u van het comfort van moderne veerboten met state-of-the-art voorzieningen. De hutten zijn ruim en goed uitgerust, zodat u kunt ontspannen en uitgerust aankomt in Venetië. Er zijn verschillende rederijen die deze route aanbieden, dus u heeft genoeg keuzemogelijkheden om de perfecte overtocht te vinden die bij uw behoeften past.

Prachtige Uitzichten

Terwijl u over de Adriatische Zee vaart, wordt u getrakteerd op adembenemende uitzichten. De kalme wateren, omringd door de majestueuze bergen aan de ene kant en de eindeloze horizon aan de andere kant, creëren een schilderachtige achtergrond voor uw reis. Dit is een ideale gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van de natuur.

Historische Betekenis

Deze overtocht heeft ook een historische betekenis. Venetië, de bestemming aan het einde van de reis, staat bekend om zijn rijke geschiedenis, architectuur en cultuur. U zult zich onderdompelen in de charme van deze unieke stad zodra u voet aan wal zet.

Boek uw Overtocht van Patras naar Venetië

Kortom, de overtocht van Patras naar Venetië biedt niet alleen een handige manier om van Griekenland naar Italië te reizen, maar ook een kans om te genieten van prachtige landschappen en historische betekenis. Boek vandaag nog uw overtocht en maak u klaar voor een onvergetelijke reis door de Adriatische Zee. We kijken ernaar uit om u aan boord te verwelkomen!

 

 

 

Vraag direct een offerte aan

Een offerte aanvragen is gemakkelijk en altijd vrijblijvend.

Andere populaire overtochten

Van Griekenland overtocht Patras
Naar Italië overtocht Ancona
Duur:23 uur
Van Italië overtocht Venetië
Naar Griekenland overtocht Patras
Duur:33 uur
Van Italië overtocht Ancona
Naar Griekenland overtocht Patras
Duur:23 uur
Van Griekenland overtocht Patras
Naar Italië overtocht Brindisi
Duur:17 uur, 30 minuten
Van Italië overtocht Brindisi
Naar Griekenland overtocht Patras
Duur:17 uur, 30 minuten
Van Italië overtocht Bari
Naar Griekenland overtocht Patras
Duur:17 uur, 30 minuten
Van Griekenland overtocht Patras
Naar Italië overtocht Bari
Duur:17 uur, 30 minuten

Dit zeiden anderen over Overtocht.nl

4./5

Gemiddelde beoordeling van 78 reviews