Venetië - Patras

Prijsopgave

Van Italië overtocht Venetië
Naar Griekenland overtocht Patras
Ferry Overtocht Naar Patras

Ferry van Venetië – Patras

Uw reis vanuit Italië voortzetten naar Patras in Griekenland? De reis start in de haven van de Italiaanse stad Venetië. Hiervandaan reist u met de veerboot van Minoan Lines of Anek Superfast naar het Griekse Patras.

Vaartijden naar Patras

Met Minoan Lines vaart u in de maanden april tot en met september 2 maal per week naar Patras. De vertrektijden zijn overigens verschillend. Het vertrek vindt over het algemeen in de middag plaats.

Mocht u de reis afleggen met Anek Superfast dan zijn de vertrekdata onderverdeeld in drie periodes. Overigens vertrekt de ferry wel elke periode om dezelfde tijden. Anek vaart ongeveer 3 keer in de week en vertrekt in de middag.

Wij attenderen u erop dat deze overtocht ook als retour geboekt kan worden. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de route Patras – Venetië.

Tijdsduur van de overtocht

Minoan Lines vaart binnen 36 uur en 00 minuten naar het zonovergoten Griekenland. De reis met Anek Superfast duurt 33 uur en 00 minuten. Aan boord van beide veerboten zijn verschillende faciliteiten aanwezig die uw reis een stuk aangenamer maken. Het is zeer waarschijnlijk dat u gedurende uw overtocht gebruik wilt maken van de aanwezige cabines. Door hiervan gebruik te maken kunt u zich te allen tijde terugtrekken om zo uitgerust aan te komen op de plaats van bestemming.

Overige faciliteiten aan boord

Naast de cabines zijn er nog veel meer faciliteiten aanwezig, waaronder restaurants en bars. Geniet van een heerlijk gerecht aan boord van Minoan Lines of Anek Superfast of drink een drankje op het zonnedek. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van het zwembad of te winkelen in een van de winkels. Er is voor ieder wat wils aanwezig.

Uw overtocht naar Patras boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Venetië naar Patras zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen.

  • Over Anek Lines

    Anek Lines vaart met hun comfortabele ferries tussen de verschillende Griekse eilanden. Voor eiland hoppen bent u bij Anek Lines aan het juiste adres. Anek Lines staat vooral bekend...

  • Over Minoan Lines

    Minoan Lines is een Griekse maatschappij die overtochten voorziet van en naar Italië en Griekenland. Sinds 1972 is Minoan Lines doorlopend bezig geweest met het verbeteren van haar...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Venetië: