Brindisi - Igoumenitsa

Prijsopgave

Van Italië overtocht Brindisi
Naar Griekenland overtocht Igoumenitsa
Ferry overtocht Brindisi Igoumenitsa

Ferry van Brindisi – Igoumenitsa

De historische havenstad Brindisi (Italië) is het ideale opstappunt om te reizen naar naar Griekenland. Vanaf het vaste land van Italië ben je met de maatschappij Grimaldi Lines binnen no-time in Igoumenitsa.

Vaartijden naar Igoumenitsa

De maatschappij Grimaldi Lines vaart het gehele jaar door naar Igoumenitsa. Hierbij heb je de keuze om overdag of ‘s nachts de overtocht te maken. Mocht je graag op de hoogte gesteld willen worden van de specifieke vertrektijden, dan kan je ons dit laten weten. Wij zoeken deze graag voor je uit!

Je kunt deze overtocht ook retour boeken. Wij verwijzen je dan graag naar de route Igoumenitsa – Brindisi. 

Tijdsduur van de overtocht

De overtocht vanuit Brindisi naar Igoumenitsa duurt ongeveer 8 uur en zal gemaakt worden met de ferry ‘Corfù’ of ‘Florencia’. Aan boord van deze ferries zijn faciliteiten aanwezig die jouw reis zullen verrijken. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om in één van de cabines te verblijven, eten te bestellen middels self-service of een heerlijke snack te eten in de cafetaria.

Meer over Igoumenitsa

Igoumenitsa wordt ook wel gezien als de verbinding tussen Italië en Griekenland. Wanneer je eenmaal in Igoumenitsa bent aangekomen, kan je aan uw reis door Griekenland beginnen. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan het oud Byzantijnse klooster of vaar met de ferry naar het dichtbij zijnde eiland Corfu.

Jouw overtocht naar Igoumenitsa boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Brindisi naar Igoumenitsa zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag direct van jouw totaalprijs en planning.

Mocht je vragen hebben met betrekking tot deze overtocht of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door ons een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen.

  • Over Grimaldi Lines

    Grimaldi Lines is onderdeel van de Grimaldi Groep en vaart verschillende routes naar: Sardinië, Sicilië, Spanje Marokko en Tunesië. Ze varen al sinds de 2e helft van de 19e eeuw....

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Brindisi: