Dover - Calais

Prijsopgave

        
Van Overtocht Engeland Groot Britannië Dover
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Calais

Ferry van Dover – Calais

Vanuit de Engelse stad Dover bent u binnen een mum van tijd in het Franse Calais. Deze overtocht wordt afgelegd met de maatschappij P&O Ferries of DFDS Seaways.  Vanuit Calais kunt u de reis voortzetten in Frankrijk of terugkeren naar Nederland.

Vaartijden naar Calais

P&O Ferries en DFDS Seaways varen dagelijks vanuit Dover naar Calais. Deze overtocht vindt dan ook het gehele jaar door plaats. In het laagseizoen varen er ongeveer 15 veerboten af naar Frankrijk. Vanaf april tot en met december zijn dit 20 veerboten. De eerste veerboot vertrekt normaliter om 03:35 uur. Mocht u in april of in een van de opvolgende maanden vertrekken dan vertrekt de eerste veerboot om 02:35 uur.

Wij stellen u graag op de hoogte dat deze overtocht ook retour geboekt kan worden. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de route van Calais naar Dover.

Tijdsduur van de overtocht

De route van Dover naar Calais is erg kort. Binnen 1 uur en 30 minuten bent u aan de overkant van het kanaal. Aan boord van de ferries van P&O Ferries zijn verschillende faciliteiten aanwezig die uw reis aangenamer maken. Zo heeft u de mogelijkheid om te winkelen in de belastingvrije winkels, een hapje te eten in het restaurant of een heerlijk kopje koffie te drinken aan de bar.

Meer over Calais

Eenmaal aangekomen in de Franse haven heeft u de mogelijkheid om alle kanten op te gaan. U kunt uw reis voortzetten in Frankrijk en bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Franse hoofdstad Parijs. Of reis binnen 4 uur terug naar Nederland.

Overtocht naar Calais boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Dover naar Calais zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht u naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen. Wij helpen u graag verder!

        
        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

        

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Dover: