Ferry Overtocht Naar Calais

Dover Naar Calais

Ferry Overtocht Naar Calais
Dover
Overtocht Engeland Groot Britannië Engeland
Calais
Overtocht vanaf Frankrijk Frankrijk
Informatie
Maatschappijen: P&O Ferries, DFDS Seaways
Duur: Vanaf 1 uur en 30 minuten

Ferry van Dover - Calais

Vanuit de Engelse stad Dover ben je binnen een mum van tijd in het Franse Calais. Deze overtocht wordt afgelegd met de maatschappij P&O Ferries of DFDS Seaways. Vanuit Calais kan je de reis voortzetten in Frankrijk of terugkeren naar Nederland.

Vaartijden naar Calais

P&O Ferries en DFDS Seaways varen dagelijks vanuit Dover naar Calais. Deze overtocht vindt dan ook het gehele jaar door plaats. In het laagseizoen varen er ongeveer 15 veerboten af naar Frankrijk. Vanaf april tot en met december zijn dit 20 veerboten. De eerste veerboot vertrekt normaliter om 03:35 uur. Mocht je in april of in een van de opvolgende maanden vertrekken dan vertrekt de eerste veerboot om 02:35 uur.

Wij stellen je graag op de hoogte dat deze overtocht ook retour geboekt kan worden. Hiervoor verwijzen wij ke graag naar de route van Calais naar Dover.

Tijdsduur van de overtocht

De route van Dover naar Calais is erg kort. Binnen 1 uur en 30 minuten ben je aan de overkant van het kanaal. Aan boord van de ferries van P&O Ferries zijn verschillende faciliteiten aanwezig die jouw reis aangenamer maken. Zo heb je de mogelijkheid om te winkelen in de belastingvrije winkels, een hapje te eten in het restaurant of een heerlijk kopje koffie te drinken aan de bar.

Meer over Calais

Eenmaal aangekomen in de Franse haven heb je de mogelijkheid om alle kanten op te gaan. Je kunt jouw reis voortzetten in Frankrijk en bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Franse hoofdstad Parijs. Of reis binnen 4 uur terug naar Nederland.

Overtocht naar Calais boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Dover naar Calais zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen. Wij helpen je graag verder!

Altijd dezelfde prijs als de rederij

Snel en persoonlijk Nederlands advies

Klanten beoordelen ons met 4,7 uit 5 sterren

Vraag direct een offerte aan

Een offerte aanvragen is gemakkelijk en altijd vrijblijvend.

Andere populaire overtochten

Van Overtocht vanaf Frankrijk Calais
Naar Overtocht Engeland Groot Britannië Dover
Duur:1 uur, 30 minuten
Van Overtocht Engeland Groot Britannië Dover
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Duinkerken
Duur:2 uur
Van Overtocht vanaf Frankrijk Duinkerken
Naar Overtocht Engeland Groot Britannië Dover
Duur:2 uur

Dit zeiden anderen over Overtocht.nl

4./5

Gemiddelde beoordeling van 78 reviews