Duinkerken - Dover

Prijsopgave

Van Overtocht vanaf Frankrijk Duinkerken
Naar Overtocht Engeland Groot Britannië Dover
Ferry overtocht naar Dover Engeland

Ferry van Duinkerken – Dover

Met de auto vanuit Nederland ben je binnen ongeveer 4 uur in Duinkerken, Frankrijk. Hiervandaan kan je eenvoudig met de ferry naar Dover in Engeland. Deze reis leg je af met de maatschappij DFDS Seaways.

Vaartijden naar Dover

De ferry van DFDS Seaways vertrekt dagelijks vanuit Duinkerken richting de Engelse stad. Op doordeweekse dagen vertrekt de ferry om de twee uur. Zodoende vertrekt de eerste veerboot om 02:00 uur en de laatste om 23:59 uur. Mocht je de reis in het weekend afleggen, dan verschillen de tijden. Op zaterdag vertrekt de laatste veerboot om 20:00 uur. Terwijl op zondag de eerste veerboot vertrekt om 06:00 uur en de laatste om 23:59 uur.

Je kunt deze overtocht ook als retour boeken. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de overtocht vanuit Dover naar Duinkerken.

Tijdsduur van de overtocht

De overtocht van Duinkerken naar Dover duurt slechts 2 uur. Gedurende deze tijd aan boord kan je een heerlijk hapje eten, ontspannen in de premium lounge of tax free shoppen in een van de winkels. Ook voor kinderen zijn er verscheidene faciliteiten aanwezig die hen zoet houden gedurende de overtocht.

Meer over Dover

Vanuit Dover kan je gemakkelijk doorrijden naar de Engelse hoofdstad. Binnen 1 uur en 50 minuten ben je via de M2 en A2 in Londen. Vanuit hier kan je een bezoek brengen aan de Big Ben, de Tower of London of het Britse Museum.

Jouw overtocht naar Dover boeken

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Duinkerken naar Dover zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze, of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te mailen of te bellen.

  • Over DFDS Seaways

    DFDS Seaways is de grootste ferrymaatschappij in Noord-Europa en opereert binnen een netwerk van 25 routes, met 55 schepen voor passagiers en vracht. Van IJmuiden naar Newcastle ver...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Duinkerken: