Ferry overtocht naar Dover Engeland

Duinkerken Naar Dover

Ferry overtocht naar Dover Engeland
Duinkerken
Overtocht vanaf Frankrijk Frankrijk
Dover
Overtocht Engeland Groot Britannië Engeland
Informatie
Maatschappij: DFDS Seaways
Duur: Vanaf 2 uur

Ferry van Duinkerken - Dover

Met de auto vanuit Nederland ben je binnen ongeveer 4 uur in Duinkerken, Frankrijk. Hiervandaan kan je eenvoudig met de ferry naar Dover in Engeland. Deze reis leg je af met de maatschappij DFDS Seaways.

 

 

Altijd dezelfde prijs als de rederij
Snel en persoonlijk Nederlands advies
Klanten beoordelen ons met 4,7 uit 5 sterren

Vaartijden Duinkerken - Dover

De ferry van DFDS Seaways vertrekt dagelijks vanuit Duinkerken richting de Engelse stad Dover. Op doordeweekse dagen vertrekt de ferry om de twee uur. De eerste veerboot vertrekt om 02:00 uur en de laatste om 23:59 uur. Mocht je de reis in het weekend afleggen, dan verschillen de tijden. Op zaterdag vertrekt de laatste veerboot om 20:00 uur. Terwijl op zondag de eerste veerboot vertrekt om 06:00 uur en de laatste om 23:59 uur. De overtocht vanaf Duinkerken naar Dover duurt 2 uur.

Je kunt deze overtocht ook als retour boeken. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de overtocht vanuit Dover naar Duinkerken.

Plan jouw reis

Bij Overtocht.nl krijg je altijd persoonlijk advies

Hallo, ik ben Fabiënne ik help u graag bij het vinden van de overtocht die bij uw wensen past. Neem gerust contact met mij op de volgende manieren.

Veelgestelde vragen

Bij prijsopgave kan je een offerte aanvragen. Wij ontvangen van jou de offerteaanvraag en gaan deze verwerken. Wij gaan een passende overtocht en prijs voor je zoeken. Als het mogelijk is kijken wij daarvoor bij verschillende maatschappijen. Heb je vragen over je offerte, speciale wensen of wil je meer advies, neem dan contact op met ons team.

Een reservering maken bij ons kan telefonisch en per e-mail. Verder zijn wij ook te bereiken per Whatsapp.

Kijk hier hoe onze boekingsprocedure eruit ziet.

De betaling dient direct naar boeking te worden voldaan. Je ontvangt van ons dan ook de tickets voor jouw overtocht.

Enkele tips om je reis goed voor te bereiden:

  • 1. Voor je op reis gaat, is het goed om te weten waar de haven is en hoe je hier moet komen. Op onze havenpagina vind je meer informatie over de havens.
  • 2. Je hebt  een geldig paspoort of identiteitskaart nodig om te kunnen reizen. Het reisdocument moet geldig zijn tijdens de duur van uw reis. Heb je geen geldig reisdocument bij je tijdens het inchecken, dan kunnen de baliemedewerkers je de toegang weigeren.
  • 3. Vergeet je voucher of ticket niet.
  • 4. Kijk op onze extra service pagina voor meer producten.
  • 5. Neem je verzekeringspolis mee.

Meer informatie over Duinkerken – Dover

Faciliteiten aan boord

Huisdieren mee aan boord

Duinkerken - Dover met de camper

Dover

Jouw overtocht naar Dover boeken

Faciliteiten aan boord

Het is slechts 2 uur varen vanuit Duinkerken – Dover maar je hoeft je onderweg absoluut niet te vervelen. Er is een restaurant waar je van een heerlijke maaltijd kunt genieten of gewoon van een lekker kop koffie. Aan boord zijn er verschillende winkels waar je tax-free kan shoppen. Daarnaast heb je ook WIFI aan boord.

Ook aan de kinderen is gedacht. Pirates Island is een geweldige plek voor kinderen. Met Jack’s Treasure Hunt, de app speciaal voor kids vermaken ze zich over het gehele schip terwijl ze Jack’s schatkist zoeken.

 

Huisdieren mee aan boord

Huisdieren kunnen mee! Ze kunnen tijdens de overtocht in het voertuig verblijven. Tijdens de overtocht kunt u niet bij je hond, het voertuigendek is afgesloten tijdens de overtocht.

Je kan het beste ruim van tevoren contact opnemen met je dierenarts over de regels en vaccinaties die de hond nodig heeft. Je kan het ook nog even nalezen op:

https://www.nvwa.nl/onderwerpen/brexit/huisdieren-meenemen-van-en-naar-verenigd-koninkrijk-na-de-brexit

Duinkerken - Dover met de camper

Tijdens deze overtocht kan je je eigen vervoersmiddel meenemen. Ga je bijvoorbeeld op de (brom)fiets, auto met caravan, camper of eventueel te voet? Dat is geen probleem, dat kan allemaal.

 

Dover

Dover is een belangrijke havenstad. Veel toeristen kiezen ervoor om vanuit het vaste land in Europa naar Dover te varen. Naast havenstad is Dover ook bekend vanwege de spectaculaire witte krijtrotsen, de White Cliffs, die je al vanaf de veerboot goed kan zien. In Dover zelf zijn ook een aantal leuke bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld het oude stadhuis de Maision Dieu Hall of de vuurturen op Castle Hill

Jouw overtocht naar Dover boeken

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Duinkerken naar Dover zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze, of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te mailen of te bellen.

Vraag direct een offerte aan

Een offerte aanvragen is gemakkelijk en altijd vrijblijvend.

Andere populaire overtochten

Van Overtocht naar Ierland Rosslare
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Duinkerken
Van Overtocht vanaf Frankrijk Duinkerken
Naar Overtocht naar Ierland Rosslare
Van Overtocht Engeland Groot Britannië Dover
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Duinkerken
Duur:2 uur

Dit zeiden anderen over Overtocht.nl

4./5

Gemiddelde beoordeling van 78 reviews