Toulon - Ciutadella (Menorca)

Prijsopgave

Van Overtocht vanaf Frankrijk Toulon
Naar Overtocht Spanje Ciutadella (Menorca)
Ferry Overtocht Naar Menorca

Ferry van Toulon – Ciutadella

In het zuiden van Frankrijk ligt het pittoreske stadje Toulon. Deze havenplaats is de hoofdstad van het Var-departement en het ideale uitgangspunt om jouw reis vanuit Frankrijk voort te zetten naar Ciutadella de Menorca. Deze overtocht leg je eenvoudig af met de maatschappij Corsica Ferries.

Vaartijden naar Ciutadella

Rondom de maand april vertrekt de eerste ferry vanuit Toulon naar Ciutadella de Menorca. De veerboot vertrekt normaliter twee keer in de week naar het Spaanse eiland. De ferry trekt vaak in het begin van de avond.

Deze overtocht kan ook retour gereserveerd worden. Hiervoor verwijzen wij je naar de route Ciutadella – Toulon.

Tijdsduur van de overtocht

De tijdsduur van de overtocht is ongeveer 15 uur en 00 minuten. Je vertrekt in het begin van de avond en komt de volgende ochtend aan op jouw bestemming. Gezien dit een nachtelijke overtocht is begrijpen wij heel goed dat je graag jouw nachtrust wilt waarborgen. Om die reden biedt de maatschappij je verschillende soorten hutten aan waar je, tegen betaling, kunt overnachten.

Meer over de faciliteiten

Aan boord van Corsica Ferries zijn naast hutten ook andere faciliteiten aanwezig die jouw reis aangenamer maken. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke maaltijd in een van de restaurants of ga winkelen in een van de belastingvrije winkels. Ook voor kinderen zijn er verschillende activiteiten aanwezig, waaronder speelzalen en een video games zaal.

Jouw overtocht naar Ciutadella boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Toulon naar Ciutadella de Menorca zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag ontvang je van ons een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te mailen of te bellen.

 

  • Over Corsica Sardinia Ferries

    Met Corsica Sardinia Ferries kunt u gemakkelijk met de boot naar Corsica. Er worden dagelijks 30 overtochten aangeboden vanaf zowel Italië als Frankrijk naar Corsica en Sardinië. ...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Toulon: