Ferry Overtocht Naar Menorca

Toulon Naar Ciutadella (Menorca)

Ferry Overtocht Naar Menorca
Toulon
Overtocht vanaf Frankrijk Frankrijk
Ciutadella (Menorca)
Overtocht Spanje Menorca (ES)
Informatie
Maatschappij: Corsica Sardinia Ferries
Duur: Vanaf 15 uur

Ferry van Toulon - Ciutadella (Menorca)

In het zuiden van Frankrijk ligt het pittoreske stadje Toulon. Deze havenplaats is de hoofdstad van het Var-departement en het ideale uitgangspunt om jouw reis vanuit Frankrijk voort te zetten naar Ciutadella de Menorca. Deze overtocht leg je eenvoudig af met de maatschappij Corsica Ferries.

Vaartijden naar Ciutadella

Rondom de maand april vertrekt de eerste ferry vanuit Toulon naar Ciutadella de Menorca. De veerboot vertrekt normaliter twee keer in de week naar het Spaanse eiland. De ferry trekt vaak in het begin van de avond.

Deze overtocht kan ook retour gereserveerd worden. Hiervoor verwijzen wij je naar de route Ciutadella – Toulon.

Tijdsduur van de overtocht

De tijdsduur van de overtocht is ongeveer 15 uur en 00 minuten. Je vertrekt in het begin van de avond en komt de volgende ochtend aan op jouw bestemming. Gezien dit een nachtelijke overtocht is begrijpen wij heel goed dat je graag jouw nachtrust wilt waarborgen. Om die reden biedt de maatschappij je verschillende soorten hutten aan waar je, tegen betaling, kunt overnachten.

Meer over de faciliteiten

Aan boord van Corsica Ferries zijn naast hutten ook andere faciliteiten aanwezig die jouw reis aangenamer maken. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke maaltijd in een van de restaurants of ga winkelen in een van de belastingvrije winkels. Ook voor kinderen zijn er verschillende activiteiten aanwezig, waaronder speelzalen en een video games zaal.

Jouw overtocht naar Ciutadella boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Toulon naar Ciutadella de Menorca zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag ontvang je van ons een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te mailen of te bellen.

 

Altijd dezelfde prijs als de rederij
Snel en persoonlijk Nederlands advies
Klanten beoordelen ons met 4,7 uit 5 sterren

Meer informatie over Toulon – Ciutadella

Over de route

Over de route

Ontdek de Prachtige Overtocht van Toulon naar Ciutadella

Introductie

De reis van Toulon naar Ciutadella is een betoverende overtocht die reizigers meeneemt van het prachtige vasteland van Frankrijk naar het zonnige eiland Menorca in Spanje. Deze overtocht biedt niet alleen het gemak van reizen, maar ook een kans om te genieten van het adembenemende landschap en de rustige Middellandse Zee. Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft voor een onvergetelijke reis.

De Overtocht Afstand en Duur

De afstand tussen Toulon en Ciutadella bedraagt ongeveer 370 kilometer, en de overtocht duurt meestal tussen de 7 en 9 uur, afhankelijk van de gekozen veerbootmaatschappij en de weersomstandigheden.

Veerbootmaatschappijen

Er zijn verschillende veerbootmaatschappijen die deze route aanbieden, waaronder [Veerbootmaatschappij A] en [Veerbootmaatschappij B]. Beide bieden comfortabele voorzieningen aan boord, zoals restaurants, lounges en winkels.

Vertrektijden

Veerboten vertrekken doorgaans dagelijks vanuit Toulon naar Ciutadella, met verschillende vertrektijden om uit te kiezen. Het is raadzaam om uw tickets van tevoren te boeken, vooral tijdens het drukke zomerseizoen.

Comfort aan Boord

Tijdens de overtocht kunt u genieten van het comfort van uw veerbootcabine en de faciliteiten aan boord verkennen. Er zijn opties voor zowel budgetreizigers als degenen die op zoek zijn naar luxe ervaringen.

Aankomst in Ciutadella

Na een ontspannende overtocht komt u aan in de charmante havenstad Ciutadella, gelegen aan de westkust van Menorca. Hier kunt u genieten van de warme mediterrane sfeer en de rijke geschiedenis van de stad verkennen.

Conclusie

De overtocht van Toulon naar Ciutadella is niet alleen een praktische manier om van Frankrijk naar Spanje te reizen, maar ook een kans om te genieten van de schoonheid van de Middellandse Zee. Met meerdere veerbootmaatschappijen en vertrektijden om uit te kiezen, is het plannen van uw reis eenvoudig. Boek vandaag nog uw tickets en bereid u voor op een onvergetelijke reis naar het prachtige eiland Menorca.

Vraag direct een offerte aan

Een offerte aanvragen is gemakkelijk en altijd vrijblijvend.

Andere populaire overtochten

Van Overtocht Spanje Ciutadella (Menorca)
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Toulon
Duur:15 uur, 5 minuten
Van Overtocht vanaf Frankrijk Toulon
Naar Italië overtocht Golfo Aranci
Van Overtocht Spanje Mahon
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Toulon
Van Overtocht vanaf Frankrijk Toulon
Naar Overtocht Spanje Mahon
Van Overtocht vanaf Frankrijk Porto Vecchio
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Toulon
Van Overtocht vanaf Frankrijk Toulon
Naar Italië overtocht Trapani
Van Italië overtocht Trapani
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Toulon
Van Overtocht vanaf Frankrijk Toulon
Naar Overtocht Spanje Alcudia (Mallorca)
Duur:11 uur, 30 minuten
Van Overtocht vanaf Frankrijk Toulon
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Porto Vecchio
Duur:14 uur

Dit zeiden anderen over Overtocht.nl

4./5

Gemiddelde beoordeling van 78 reviews