Ciutadella (Menorca) - Toulon

Prijsopgave

Van Overtocht Spanje Ciutadella (Menorca)
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Toulon

Ferry van Ciutadella – Toulon

Vanuit Menorca kan je de ferry nemen die je naar het zuiden van Frankrijk brengt. De rederij Corsica Sardinia Ferries vaart namelijk van de haven Ciutadella op Menorca naar de Franse havenstad Toulon.

Vaartijden naar Toulon

Ongeveer twee keer per week wordt er gevaren van Ciutadella naar Toulon. Overigens wordt deze route niet gevaren tijdens de wintermaanden. De ferry vertrekt tijdens de avond en zal de volgende ochtend aankomen in Frankrijk.

Deze route kan ook andersom gereserveerd worden. Hiervoor verwijzen wij je naar de route Toulon – Ciutadella.

Tijdsduur van de overtocht

De overtocht met Corsica Sardinia Ferries duurt ongeveer 15 uur. Het grootste gedeelte van de overtocht zal in de nacht plaats vinden, daarom raden wij aan een hut te reserveren om in te overnachten. Verder kan je gedurende reis winkelen in één van de winkeltjes aan boord of een hapje of drankje doen in het restaurant of de bar aan boord.

Jouw overtocht naar Toulon boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Ciutadella de Menorca naar Toulon zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag ontvang je van ons een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te mailen of te bellen.

 

  • Over Corsica Sardinia Ferries

    Met Corsica Sardinia Ferries kunt u gemakkelijk met de boot naar Corsica. Er worden dagelijks 30 overtochten aangeboden vanaf zowel Italië als Frankrijk naar Corsica en Sardinië. ...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Ciutadella (Menorca):