Ciutadella (Menorca) Naar Toulon

Ciutadella (Menorca)
Overtocht Spanje Menorca (ES)
Toulon
Overtocht vanaf Frankrijk Frankrijk
Informatie
Maatschappij: Corsica Sardinia Ferries
Duur: Vanaf 15 uur en 5 minuten

Ferry van Ciutadella (Menorca) - Toulon

Vanuit Menorca kan je de ferry nemen die je naar het zuiden van Frankrijk brengt. De rederij Corsica Sardinia Ferries vaart namelijk van de haven Ciutadella op Menorca naar de Franse havenstad Toulon.

Vaartijden naar Toulon

Ongeveer twee keer per week wordt er gevaren van Ciutadella naar Toulon. Overigens wordt deze route niet gevaren tijdens de wintermaanden. De ferry vertrekt tijdens de avond en zal de volgende ochtend aankomen in Frankrijk.

Deze route kan ook andersom gereserveerd worden. Hiervoor verwijzen wij je naar de route Toulon – Ciutadella.

Tijdsduur van de overtocht

De overtocht met Corsica Sardinia Ferries duurt ongeveer 15 uur. Het grootste gedeelte van de overtocht zal in de nacht plaats vinden, daarom raden wij aan een hut te reserveren om in te overnachten. Verder kan je gedurende reis winkelen in één van de winkeltjes aan boord of een hapje of drankje doen in het restaurant of de bar aan boord.

Jouw overtocht naar Toulon boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Ciutadella de Menorca naar Toulon zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag ontvang je van ons een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te mailen of te bellen.

 

Altijd dezelfde prijs als de rederij
Snel en persoonlijk Nederlands advies
Klanten beoordelen ons met 4,7 uit 5 sterren

Meer informatie over Ciutadella – Toulon

Over de route

Over de route

Ontdek de Prachtige Overtocht van Ciutadella naar Toulon

Introductie: De overtocht van Ciutadella naar Toulon is een betoverende reis die je meeneemt door de Middellandse Zee, langs schilderachtige kustlijnen en prachtige eilanden. Deze reis biedt niet alleen een efficiënte manier om van het ene naar het andere punt te reizen, maar ook een onvergetelijke ervaring.

De Route: De route begint in Ciutadella, een charmante havenstad op het eiland Menorca. Van daaruit vaar je richting het Franse Toulon. Onderweg kun je genieten van adembenemende uitzichten op de kristalheldere wateren van de Middellandse Zee.

Comfortabele Overtocht: De veerdiensten die deze route bedienen, bieden een comfortabele reiservaring. De schepen zijn goed uitgerust met voorzieningen zoals restaurants, lounges en zelfs winkels, zodat je kunt ontspannen en genieten van je reis.

Snel en Efficiënt: De overtocht van Ciutadella naar Toulon is ook een handige optie voor diegenen die snel en efficiënt willen reizen. Het bespaart je de lange rijen op luchthavens en biedt je de kans om de schoonheid van de Middellandse Zee te bewonderen terwijl je onderweg bent.

Prachtige Eilanden Onderweg: Tijdens de overtocht kom je langs enkele prachtige eilanden, zoals Mallorca en Ibiza. Hoewel activiteiten op deze eilanden buiten deze tekst vallen, bieden ze de mogelijkheid voor zijtrips en avonturen.

Milieubewuste Keuze: Veel van de veerboten die deze route bedienen, zijn ook milieubewust en proberen hun ecologische voetafdruk te minimaliseren, wat bijdraagt aan duurzaam toerisme.

Conclusie: De overtocht van Ciutadella naar Toulon is niet alleen een praktische manier om van de ene naar de andere bestemming te reizen, maar ook een kans om te genieten van de natuurlijke schoonheid van de Middellandse Zee. Of je nu op zoek bent naar comfort, snelheid, of gewoon een onvergetelijke ervaring, deze route heeft het allemaal te bieden.

 

Vraag direct een offerte aan

Een offerte aanvragen is gemakkelijk en altijd vrijblijvend.

Andere populaire overtochten

Van Overtocht vanaf Frankrijk Toulon
Naar Overtocht Spanje Ciutadella (Menorca)
Duur:15 uur
Van Overtocht Spanje Ciutadella (Menorca)
Naar Overtocht Spanje Alcudia (Mallorca)
Duur:2 uur
Van Overtocht Spanje Alcudia (Mallorca)
Naar Overtocht Spanje Ciutadella (Menorca)
Duur:2 uur
Van Overtocht Spanje Barcelona
Naar Overtocht Spanje Ciutadella (Menorca)
Duur:5 uur
Van Overtocht Spanje Ciutadella (Menorca)
Naar Overtocht Spanje Barcelona
Duur:5 uur

Dit zeiden anderen over Overtocht.nl

4./5

Gemiddelde beoordeling van 78 reviews