Bastia (Corsica) - Toulon

Prijsopgave

        
Van Overtocht vanaf Frankrijk Bastia (Corsica)
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Toulon

Ferry van Bastia (Corsica) – Toulon

Het Franse eiland Corsica is een populaire vakantiebestemming en veel mensen keren terug naar het vaste land via Toulon, Frankrijk. Toulon heeft een historische centrum met onder andere een prachtige kathedraal en kleine winkeltjes. Het is zeker een aanrader om Toulon te bezoeken voor of na de reis naar Corsica. De haven van Toulon wordt van nature beschut door het schiereiland van Saint-Mandrier en heuvels. De rederij Corsica Sardinië Ferries is tot nu toe de enige rederij die deze route vaart.

Vaartijden naar Toulon

De overtochten vinden het hele jaar plaats. Over het algemeen zijn de meeste overtochten van Bastia naar Toulon in de nacht. De veerboot vertrekt meestal rond 20:00 uur.

Wij attenderen u erop dat u deze overtocht ook als retour kan boeken. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de route van Toulon naar Bastia.

Tijdsduur van de overtocht

De totale duur van de overtocht naar Toulon vanaf Bastia duurt ongeveer 11 uur en 00 minuten. Aangezien de afvaarten eigenlijk allemaal nachtafvaarten zijn is het fijn dat er ook cabines aan boord aanwezig zijn. Zo kunt u uitgerust op de plaats van bestemming aankomen.

Overige faciliteiten aan boord

Verder is er aan boord een restaurant aanwezig zodat u kunt genieten van een lekkere maaltijd. Daarnaast zijn er ook winkels aanwezig waar u belastingvrij kunt shoppen.

Uw overtocht naar Toulon boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Bastia (Corsica) naar Toulon zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen. Wij helpen u graag verder!

        
  • Over Corsica Sardinia Ferries

    Met Corsica Sardinia Ferries kunt u gemakkelijk met de boot naar Corsica. Er worden dagelijks 30 overtochten aangeboden vanaf zowel Italië als Frankrijk naar Corsica en Sardinië. ...

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

        

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Bastia (Corsica):