Barcelona - Genua

Prijsopgave

Van Overtocht Spanje Barcelona
Naar Italië overtocht Genua
Ferry Overtocht Naar Genua

Ferry van Barcelona – Genua

Wil je jouw vakantie graag vanuit Bareclona voortzetten in Italië? Bekijk dan eens de overtocht van Barcelona naar Genua. Deze reis wordt afgelegd met de Italiaanse maatschappij Grandi Navi Veloci.

Vaartijden naar Genua

Met Grandi Navi Veloci vaar je in het laagseizoen op woensdag, vrijdag en zondag naar Genua. Op woensdag en vrijdag vertrekt de veerboot om 21:00 uur. Vertrek je op zondag, dan vaart de boot om 23:00 uur af. Reis je in het hoogseizoen dan vertrekken de veerboten op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Op woensdag, vrijdag en zaterdag vaart de boot af om 12:00 uur. Zondags is dit om 01:15 uur.

Je kunt deze overtocht ook retour boeken. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de route Genua – Barcelona.

Tijdsduur van de overtocht

De tijdsduur van de overtocht is ongeveer 20 à 21 uur. Aangezien je gebruik zult maken van een nachtelijke overtocht is het meer dan begrijpelijk dat je gebruik wilt maken van een cabine om jouw nachtrust te waarborgen. Om die reden biedt Grandi Navi Veloci je, tegen betaling, meerdere cabines aan waar je gebruik van kunt maken.

Faciliteiten aan boord

Naast de aanwezige cabines zijn er nog meer faciliteiten aan boord waar je gebruik van kunt maken. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijk gerecht in een van de restaurants of breng een bezoek aan de game room. Voor kinderen is er een ruimte aanwezig waar zij TV kunnen kijken, kunnen kleuren of spelletjes kunnen spelen. Zo is er voor een ieder wat wils.

Jouw overtocht naar Genua boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Barcelona naar Genua zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je van een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen. Wij helpen je graag verder!

  • Over Grandi Navi Veloci

    De Grandi Navi Veloci is een van de meest bekende rederijen in Italië. De veerbootmaatschappij is opgericht in 1992. Tot op de dag van vandaag varen de ferries van Grandi Navi Velo...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Barcelona: