Genua - Barcelona

Prijsopgave

Van Italië overtocht Genua
Naar Overtocht Spanje Barcelona
Ferry Overtocht Naar Barcelona

Ferry van Genua – Barcelona

Vanuit de Italiaanse stad Genua ben je met een nachtelijke overtocht zo in het culturele en zonovergoten Barcelona. Deze reis kan je afleggen met de Italiaanse maatschappij Grandi Navi Veloci.

Vaartijden naar Barcelona

De vaartijden van Grandi Navi Veloci zijn afhankelijk van het seizoen waarin zij vaart. Drie maal per week vaart de veerboot van Genua naar Barcelona. De vertrekdagen en tijden zijn afhankelijk van de reisperiode en de reisdatum. Wil je weten wanneer het schip vaart in jouw gewenste reisperiode? Neem dan contact met ons op.

Wij attenderen je erop dat deze overtocht ook als retour geboekt kan worden. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de route Barcelona – Genua.

Tijdsduur van de overtocht

De tijdsduur van de overtocht is ongeveer 21 tot aan 22 uur. Gezien de tijdsduur van de overtocht is het zeer begrijpelijk dat je gedurende de reis gebruik wilt maken van een cabine. Aan boord van Grandi Navi Veloci zijn, tegen betaling, verschillende cabines en suites beschikbaar waar je gebruik van kunt maken zodat je uitgerust aankomt in Barcelona.

Faciliteiten aan boord

Naast de cabines kan Grandi Navi Veloci je voorzien van veel meer faciliteiten aan boord. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke maaltijd in een van de restaurants, eet een echte Italiaanse pizza in de pizzeria of ga winkelen in een van de shops. Er is voor een ieder wat wils.

Jouw overtocht naar Barcelona boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Genua naar Barcelona zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag ontvangt je van ons meer informatie wat betreft de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen. Wij helpen je graag!

 

  • Over Grandi Navi Veloci

    De Grandi Navi Veloci is een van de meest bekende rederijen in Italië. De veerbootmaatschappij is opgericht in 1992. Tot op de dag van vandaag varen de ferries van Grandi Navi Velo...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Genua: