Ferry Overtocht Genua

Olbia (Sardinië) Naar Genua

Ferry Overtocht Genua
Olbia (Sardinië)
Italië overtocht Italië
Genua
Italië overtocht Italië
Informatie
Maatschappijen: Tirrenia, Grandi Navi Veloci, Moby Lines
Duur: Vanaf 10 uur

Ferry van Olbia (Sardinië) - Genua

De meeste mensen maken een mooie reis door Sardinië en willen daarna met hun eigen auto weer terugkeren naar het vaste land. Vanuit Olbia (Sardinië) is het mogelijk om met maar liefst drie rederijen naar Genua te varen. Met Tirrenia, Grandi Navi Veloci en Moby Lines is er genoeg keuze uit verschillende afvaarten. Daarvoor zit er eigenlijk altijd wel een mooie tijd of prijs voor u bij.

Vaartijden naar Genua

De meeste afvaarten van Tirrenia vertrekken ’s avonds, waardoor de overtocht een nachtvaart is. Het voordeel aan deze maatschappij is dat het gehele jaar door naar Genua gevaren wordt. Normaal gesproken vertrekt de ferry om 20:30 uur.

Grandi Navi Veloci vaart in het laagseizoen om de dag. De vertrektijd is doordeweeks altijd ’s avonds en op zaterdag alleen overdag. In het hoogseizoen is er dagelijks, afgezien van de donderdag, een vertrek in de avond. De vertrektijden kunnen wisselen.

De rederij Moby Lines vaart van mei t/m september naar Genua. Er is één overtocht per dag en die vertrekt om 21:30 uur.

Tijdsduur van de overtocht

Per maatschappij verschilt per maatschappij waarmee de overtocht gemaakt wordt. Tirrenia brengt u in ongeveer 11 uur en 00 minuten van Olbia naar Genua. Grandi Navi Veloci doet er het langste over, namelijk ongeveer 12 uur en 30 minuten. Met Moby Lines bent u het snelste op de plaats van bestemming. Deze overtocht duurt namelijk 10 uur en 00 minuten.

Overtocht naar Olbia boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Olbia (Sardinië) naar Genua zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht u naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen. Wij helpen u graag!

 

Altijd dezelfde prijs als de rederij
Snel en persoonlijk Nederlands advies
Klanten beoordelen ons met 4,7 uit 5 sterren

Meer informatie over Olbia (Sardinië) – Genua

Over de route

Over de route

Overtocht van Olbia naar Genua: Ontdek een Prachtige Maritieme Reis

Ontdek de betoverende reis van Olbia naar Genua, waar de Middellandse Zee haar schoonheid onthult. Deze route biedt niet alleen een handige manier om tussen de twee prachtige Italiaanse steden te reizen, maar ook een unieke kans om te genieten van adembenemende uitzichten op zee en een ontspannen reiservaring.

De Maritieme Verbinding tussen Olbia en Genua

De overtocht tussen Olbia, gelegen op het prachtige eiland Sardinië, en Genua aan de Italiaanse kust, is een belangrijke maritieme verbinding. Het is een populaire keuze voor reizigers die de schoonheid van beide locaties willen ervaren.

Comfortabele Veerboten

Deze route wordt bediend door moderne veerboten die zijn uitgerust met alle comfort die u zich kunt wensen. Geniet van ruime passagiersruimtes, restaurants, winkels en zelfs entertainmentopties om uw reis aangenaam te maken.

Adembenemende Uitzichten op Zee

Tijdens de overtocht kunt u genieten van prachtige uitzichten op de Middellandse Zee. De azuurblauwe wateren strekken zich uit tot aan de horizon, en u kunt zelfs de kustlijn van Sardinië en de Italiaanse Rivièra bewonderen.

Flexibele Reisschema’s

Er zijn verschillende vertrektijden beschikbaar, zodat u het reisschema kunt kiezen dat het beste bij uw planning past. Of u nu een dag- of nachtovertocht wilt maken, er is altijd een optie die aan uw behoeften voldoet.

Gemakkelijke Toegang tot Bestemmingen

Eenmaal in Genua aangekomen, heeft u toegang tot de prachtige kust van Ligurië en de talloze bezienswaardigheden in deze historische stad. Of u kunt verder reizen naar andere delen van Italië dankzij de uitstekende verbindingen met het wegennet.

Milieubewuste Reisoptie

De veerboten die deze route bevaren, worden steeds milieuvriendelijker. Ze voldoen aan de nieuwste milieunormen en dragen bij aan duurzame reismogelijkheden tussen deze twee prachtige locaties.

Vraag direct een offerte aan

Een offerte aanvragen is gemakkelijk en altijd vrijblijvend.

Andere populaire overtochten

Van Italië overtocht Genua
Naar Italië overtocht Olbia (Sardinië)
Duur:11 uur, 30 minuten
Van Italië overtocht Civitavecchia
Naar Italië overtocht Olbia (Sardinië)
Duur:7 uur, 30 minuten
Van Italië overtocht Olbia (Sardinië)
Naar Italië overtocht Civitavecchia
Duur:7 uur, 30 minuten
Van Italië overtocht Arbatax (Sardinië)
Naar Italië overtocht Olbia (Sardinië)
Duur:4 uur
Van Italië overtocht Olbia (Sardinië)
Naar Italië overtocht Arbatax (Sardinië)
Duur:4 uur
Van Italië overtocht Piombino
Naar Italië overtocht Olbia (Sardinië)
Duur:5 uur
Van Italië overtocht Livorno
Naar Italië overtocht Olbia (Sardinië)
Duur:9 uur
Van Italië overtocht Olbia (Sardinië)
Naar Italië overtocht Livorno
Duur:9 uur
Van Italië overtocht Olbia (Sardinië)
Naar Italië overtocht Piombino
Duur:5 uur

Dit zeiden anderen over Overtocht.nl

4./5

Gemiddelde beoordeling van 78 reviews