Olbia (Sardinië) - Genua

Prijsopgave

Van Italië overtocht Olbia (Sardinië)
Naar Italië overtocht Genua
Ferry Overtocht Genua

Ferry van Olbia (Sardinië) – Genua

De meeste mensen maken een mooie reis door Sardinië en willen daarna met hun eigen auto weer terugkeren naar het vaste land. Vanuit Olbia (Sardinië) is het mogelijk om met maar liefst drie rederijen naar Genua te varen. Met Tirrenia, Grandi Navi Veloci en Moby Lines is er genoeg keuze uit verschillende afvaarten. Daarvoor zit er eigenlijk altijd wel een mooie tijd of prijs voor u bij.

Vaartijden naar Genua

De meeste afvaarten van Tirrenia vertrekken ‘s avonds, waardoor de overtocht een nachtvaart is. Het voordeel aan deze maatschappij is dat het gehele jaar door naar Genua gevaren wordt. Normaal gesproken vertrekt de ferry om 20:30 uur.

Grandi Navi Veloci vaart in het laagseizoen om de dag. De vertrektijd is doordeweeks altijd ‘s avonds en op zaterdag alleen overdag. In het hoogseizoen is er dagelijks, afgezien van de donderdag, een vertrek in de avond. De vertrektijden kunnen wisselen.

De rederij Moby Lines vaart van mei t/m september naar Genua. Er is één overtocht per dag en die vertrekt om 21:30 uur.

Tijdsduur van de overtocht

Per maatschappij verschilt per maatschappij waarmee de overtocht gemaakt wordt. Tirrenia brengt u in ongeveer 11 uur en 00 minuten van Olbia naar Genua. Grandi Navi Veloci doet er het langste over, namelijk ongeveer 12 uur en 30 minuten. Met Moby Lines bent u het snelste op de plaats van bestemming. Deze overtocht duurt namelijk 10 uur en 00 minuten.

Overtocht naar Olbia boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Olbia (Sardinië) naar Genua zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht u naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen. Wij helpen u graag!

 

  • Over Tirrenia

    De Tirenia is in 1936 opgericht en verbind het vasteland van Italië met Sardinië, Sicilië , de Tremiti eilanden en Tunesië. Ze vervoeren jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers.

  • Over Grandi Navi Veloci

    De Grandi Navi Veloci is een van de meest bekende rederijen in Italië. De veerbootmaatschappij is opgericht in 1992. Tot op de dag van vandaag varen de ferries van Grandi Navi Velo...

  • Over Moby Lines

    De Italiaanse maatschappij Moby Lines is opgericht in 1959. De rederij staat vooral bekend om het gebruik van karakters van Loony Tunes op haar schepen. In 2003 is er een overeenkom...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Olbia (Sardinië):