Overtochten Spanje

Bestemmingen

Boot vanaf Spanje

Overtocht van en naar Spanje

Je kan met de boot vanaf Spanje naar verschillende havens varen in Europa. Denk hierbij aan Italië, Marokko, Algerije en ook de Spaanse eilandengroepen; Balearen en Canarische Eilanden.

Met de boot naar Ibiza, Mallorca of Menorca

Er worden verschillende overtochten aangeboden van het Spaanse vasteland naar de Balearen. Vanaf Barcelona (maar ook Valencia en Denia) zijn er meerdere rederijen die naar Ibiza, Mallorca, Menorca en zelfs Formentera varen.

In de zomermaanden kiezen veel mensen om met de boot naar Mallorca te varen, vaak is dit voordeliger dan met het vliegtuig of het eiland wordt gecombineerd met een rondreis door Spanje.

Ferry naar Barcelona

Vanuit de Italiaanse havenplaats Genua is er een rechtstreekste veerdienst naar Barcelona. Deze ferry wordt aangeboden door Grandi Navi Veloci en brengt u binnen 19 uur naar uw bestemming. Je hoeft je tijdens de reis niet te vervelen, aan boord is er van alles te beleven. Denk dan aan de winkeltjes aan boord, de restaurantjes of drink wat in een van de cafés.

Dat is geheel afhankelijk van uw eindbestemming.

Je reist vanaf Spanje ( vasteland, Balearen en Canarische Eilanden) naar meerdere bestemmingen in Italië zoals Genua, Savona en Civitavechia (Rome), Marokko en Algerije.

Je vaart onder andere met FRS, Grimaldi Lines, Balearia, Grandi Navi Veloci (GNV) of Trasmediterranea, Naviera Armas en Fred Olsen.

De prijs van een overtocht kent veel variabelen. Denk aan het aantal personen, jouw vervoersmiddel, het type verblijf aan boord, enzovoort. Onze specialisten berekenen graag de juiste prijs voor je.

Je hebt een geldig paspoort of identiteitskaart nodig.

Lees hier meer informatie over de huidige Corona-situatie. Op dit moment kan informatie omtrent het reizen naar een bepaald land snel wijzigen. Voor meest recente informatie verwijzen wij je graag naar de website van ANWB Deze pagina wordt aangepast op de datum dat de wijzigingen ingaan en niet op het moment van aankondiging. Het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken kan afwijken van de bepalingen van het desbetreffende vakantieland. Als je de website van de ANWB opent en naar het land van jouw reisvoorkeur gaat, vind je ook een link naar de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Bekijk ook deze mooie overtochten van en naar Spanje:

Overtochten vanaf Spanje naar Marokko

Vanuit Spanje worden er ook overtochten naar Marokko aangeboden. De overtochten zijn duren vaak maar een paar uur en worden en zijn dus ideaal voor reizigers die niet al te lang op de boot willen verblijven. Trasmediterranea biedt verschillende overtochten aan vanuit Spanje, denk aan de overtochten Almeria of Motril naar Nador of Mellila.

Vanuit Algeciras zijn er dagelijks afvaarten naar Tanger. Ook gaat er een ferry vanaf Barcelona naar Marokko. De reistijd is dan langer en kan het zijn dat u een cabine dient te reserveren waar u kunt overnachten.

De

Met de ferry naar Canarische Eilanden

Een ferry naar de Canarische Eilanden zijn ook erg populair. De Canarische eilanden is een eilandengroep in de Atlantische Oceaan, ten westen van Marokko. Vanaf Cadiz en Huelva in het zuiden van Spanje varen er boten naar verschillende eilanden.

U kunt vanaf Cadiz of Huelva de overtocht maken naar bijvoorbeeld Gran Canaria of Lanzarote. Maar ook het kleine eiland El Hierro is goed te bereiken met de ferry. Tevens is het ook mogelijk om een overtocht tussen de eilanden te reserveren.

Overtocht boeken?

Het enthousiaste team van Overtocht.nl helpt u graag een passende overtocht te kiezen en te reserveren. En wilt u toch een afvaart aanpassen, omboeken of bijboeken? Neem dan contact met ons op via 0900 – 6837862 of info@overtocht.nl.

Maatschappijen

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.