Overtochten Mallorca (ES)

Bestemmingen

Overtocht van en naar Mallorca (ES)

Mallorca is het grootste en drukste eiland van de Balearen. Tot de Balearen behoren Mallorca, Menorca, Ibiza en Formentera. De hoofdstad van Mallorca is Palma de Mallorca, tevens aanvlieghaven. 80-90% van de toeristen die naar de Balearen gaan, kiezen voor Mallorca. Het zuiden en oosten zijn de drukstbezochte plekken. De stranden zijn daar dan ook erg druk. Aan een gevarieerd nachtleven ontbreekt het daar zeker niet. Vele nachtclubs, discotheken en bars bevinden zich in de badplaatsen aldaar. Mallorca heeft echter meer te bieden dan het bovenstaande. Grillige rotsformaties, gevarieerde plantengroei in het binnenland, en knusse badplaatsjes in het noorden.

Over het hele eiland zijn zandstranden te vinden. Bij de meeste toeristische plaatsen zijn er mooie zandstranden. Maar er zijn ook vele kleine romantische baaitjes of het mooie zandstrand Es Trenc. Bijna alle stranden lopen geleidelijk af in zee en zijn dus geschikt voor kinderen.

De gemiddelde temperatuur bedraagt in juli circa 25 graden Celcius. In het voor en naseizoen heeft Mallorca een mild klimaat.

De munteenheid is de Euro (EUR).

Een geldig paspoort of een geldige Nederlandse identiteitskaart

Bekijk ook deze mooie overtochten van en naar Mallorca (ES):

Maatschappijen

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.