Overtochten Canarische Eilanden (ES)

Bestemmingen

Ferry Overtocht Canarische Eilanden

Overtocht van en naar Canarische Eilanden (ES)

Overtochten naar en tussen de verschillende Canarische eilanden zijn erg populair. De Canarische Eilanden is een eilandengroep in de Atlantische Oceaan, ten westen van Marokko en de Westelijke Sahara. De zeven eilanden behoren toe aan Spanje. De maatschappijen Trasmediterranea, Naviera Armas en Fred Olsen varen tussen de eilanden en verbindt ze met het vaste land van Spanje.

Al deze overtochten kan je boeken bij Overtocht.nl, wij bieden diverse mogelijkheden om jouw vakantie onvergetelijk te maken.

De overtocht naar de Canarische eilanden

Gran Canaria, La Palma, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura, La Gomera en El Hierro geven in elk jaargetijde op hun eigen wijze een mengeling van rust, cultuur en amusement. Een voordeel van de Canarische Eilanden is dat zij het gehele jaar door goed te bezoeken zijn. De Canarische eilanden zijn geschikt voor veelzijdige vakanties voor jong en oud.

Ferry overtochten naar Gran Canaria

Gran Canaria ligt ten zuidoosten van Tenerife en ten westen van Fuerteventura. Het eiland heeft twee havenplaatsen. De eerste en meest belangrijke is Las Palmas. Vanuit Las Palmas kan je met de boot naar bijna alle eilanden als naar het vaste land. Daarnaast kan je vanuit de havenplaats Agaete met de ferry naar Tenerife.

Met de boot naar La Palma

La Palma is het meest noordwestelijk gelegen eiland van de Canarische Eilanden. Het eiland kent geen massatoerisme en de toeristen die het eiland bezoeken, komen voor de prachtige natuur en de authentieke eilandcultuur. Je kunt op diverse manieren met de boot naar La Palma. Het team van Overtocht.nl kijkt graag met je mee naar een passende overtocht.

Ferry overtochten naar Tenerife

Tenerife is het grootste Canarische eiland en heeft ook de meeste inwoners van de eilandengroep. De twee belangrijkste steden op het eiland zijn Santa Cruz de Tenerife en San Cristóbal de La Laguna, dat op de Werelderfgoedlijst staat. El Teide (3.718 m), tevens vermeld op de Werelderfgoedlijst, is de hoogste berg van Spanje. De havenplaatsen van Tenerife zijn Santa Cruz de Tenerife in het noorden en Los Cristianos in het zuiden.

Ferry overtochten naar Lanzarote

Lanzarote heeft meerdere havenplaatsen. Playa Blanca is gelegen in het zuiden. Hier kan je met de boot naar Corralejo, Fuerteventura varen. Een korte overtocht van 30 minuten. In het noorden van het eiland vindt u de havenplaats Arrecife, die je verbindt met de eilanden Gran Canaria, Tenerife en La Palma. Tevens kan je deze havenplaats ook bereiken vanuit het vaste land van Spanje.

Met de boot naar Fuerteventura

Fuerteventura is van vulkanische oorsprong en heeft een zeer droog klimaat. Hier en daar zijn duinen gevormd met overgewaaid zand uit de Sahara. Puerto del Rosario is de hoofdstad van het Canarische eiland Fuerteventura. Vanuit deze haven kan je overtochten maken naar de eilanden Gran Canaria en Lanzarote. In het noorden kan men vanuit de havenplaats Corralejo ook de ferry naar Lanzarote nemen en in het zuiden vanuit Morrojable naar Gran Canaria.

Ferry overtochten naar La Gomera en El Hierro

Deze twee eilanden zijn het kleinst van de eilandengroep. Beide eilanden staan bekend om hier authentieke sfeer en prachtige natuur. El Hierro is vanuit 3 eilanden te bereiken; Tenerife, La Gomera en La Palma. La Gomera is alleen te bereiken vanuit Tenerife en El Hierro.

Overtocht boeken?

Het enthousiaste team van Overtocht.nl helpt je graag een passende overtocht te kiezen en te reserveren. Je kunt altijd contact met ons opnemen via 0900 – 6837862 of mail ons op info@overtocht.nl.

Afhankelijk van uw eindbestemming vaart u tussen de 60 en 34 uur naar één van de Canarische Eilanden.

De Canarische Eilanden bereik je vanuit het zuiden van Spanje, vanuit Cadiz of Huelva.

Met Trasmediterranea vaar je van het Spaanse vaste land naar de Canarische Eilanden. Tussen de eilanden zelf kan je uiteraard ook een overtocht bij ons reserveren.

De prijs van een overtocht kent veel variabelen. Denk aan het aantal personen, jouw vervoersmiddel, het type verblijf aan boord, enzovoort. Onze specialisten berekenen snel de juiste prijs voor je.

Je hebt een geldig paspoort of identiteitskaart nodig

Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria, Tenerife, La Gomera, La Palma

Bekijk ook deze mooie overtochten van en naar Canarische Eilanden (ES):

Maatschappijen

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.