Barcelona

Haveninformatie

Ferry naar Barcelona

Ferry Barcelona

De haven van wereldstad Barcelona is een zeer druk bezochte bestemming. Naast al die geweldige bezienswaardigheden die de stad u biedt, vertrekken er ook veel veerboten naar net zo veel bestemmingen.

Kenmerken van Barcelona

De haven van Barcelona kenmerkt 9 terminals. Wanneer u met de boot naar Barcelona gaat, is het dus goed om te weten op welke terminal u aankomt. Vanaf de haven van Barcelona kunt u snel het stadscentrum bereiken door middel van de Cruise Bus pendeldienst. Deze pendeldienst komt langs alle terminals. Mocht u dus met de ferry naar Barcelona gaan zonder auto, dan kunt u altijd gebruik maken van deze dienst.

Met de boot van Barcelona naar Tanger of Nador

Een reis op zich! Een overtocht naar Tanger duurt 32 uur en met de boot naar Nador duurt het 33 uur. Geen probleem natuurlijk want er is genoeg te beleven aan boord, mits u dat wilt! U kunt ook heerlijk met een boek aan dek in de zon verblijven. De hutten aan boord van de schepen zijn keurig verzorgd en als u wilt kan zelfs uw huisdier met u meereizen. Naar Tanger of Nador vaart u met de rederijen Grandi Navi Veloci of Grimaldi

De ferry van Genua naar Barcelona

Om relatief snel met de auto in Barcelona te komen kunt u vanaf Genua al de ferry nemen. Deze reist duurt zo’n 19 uur. Het scheelt u in uw tijd dus niet zo heel veel, maar het grote voordeel is wel dat u relaxt aankomt. Wat denkt u er van om nog even door te varen naar Ibiza? of Mallorca? Super leuk om ook daar met uw eigen vervoer rond te kunnen rijden.

De boot van Barcelona naar Sardinië

Met de boot naar Porto Torres op Sardinië is prima te doen. In 11 uur vaart u van de Spaanse tapas naar de Italiaanse heerlijkheden. En nu u toch in zuidelijk Italië bent kunt u ook de boot naar Sicilië pakken, twee vliegen in één klap!

Overtocht boeken?

Het enthousiaste team van Overtocht.nl zit voor u klaar om uw wensen om te zetten in een mooie reis. Neem gemakkelijk contact met ons op via onze WhatsApp, via 0900 – 6837862 of via de mail.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Barcelona:

Goed om te weten

Het is altijd goed om in de gaten te houden wat de huidige maatregelen zijn omtrent reizen. Voor de meest up-to-date informatie betreffende corona verwijzen wij u graag naar ANWB reiswijzer

Maatschappijen

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.