Telefonische hulp
Klantbeoordelingen

Stena Line

Over Stena Line

Stena Line heeft een vloot van 35 schepen en biedt een uitgebreid netwerk van en naar Engeland, Ierland en Scandinavië aan. Ze vervoeren per jaar meer dan 16 miljoen passagiers en 3 miljoen auto’s.

Er wordt vanuit Nederland naar Engeland gevaren via de route van Hoek van Holland naar Harwich. Vanuit het Verenigd Koningrijk varen ze vanuit Fishguard, Holyhead, Liverpool en Cainryan naar de Ierse plaatsen Rosslare, Dublin en Belfast. Denemarken, Duitsland, Noorwegen, Zweden, Polen en Letland worden via diverse havens verbonden.

Vloot

Meer schepen
ASK

ASK

Type schip: Ferry
Maximale aantal voertuigen: 60
Maximale aantal passagiers: 186
Faciliteiten:

Huisdier informatie

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Stena Line. Zij moeten wel in het bezit zijn van het europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren verschillen per route.

De route Hoek van Holland – Harwich.
Tijdens de overtocht dient u huisdier in een kennel te verblijven, ze mogen ook in de auto blijven mits dit uw eigen auto is en er ventilatie en drinkwater aanwezig is. Het is niet toegestaan dieren mee te nemen in openbare ruimtes en hutten. Bezoek kunt u regelen bij de Guest Service aan boord. De kosten zijn bij een Economie ticket € 18,- per enkele reis, per huisdier en bij een Flexi ticket € 29,- per enkele reis, per huisdier

De routes op de Ierse Zee.
Tijdens de overtocht dient u huisdier in een kennel of in uw voertuig te verblijven. Er zijn geen extra kosten voor het vervoer van een huisdier

De route van Frederikshaven – Oslo .
Tijdens de overtocht dient uw huisdiervriendelijke hut te verblijven. Het is niet toegestaan dieren mee te nemen in openbare ruimtes en normale hutten. Er is een speciale uitlaatplek aan boord. De kosten voor het huisdier zijn bij nachtafvaarten Laagseizoen € 150,- per enkele reis, per huisdier, Hoogseizoen € 172,- per enkele reis, per huisdier en Dagafvaart € 75,- per enkele reis, per huisdier

De route van Kiel – Göteborg.
Tijdens de overtocht dient uw huisdiervriendelijke hut te verblijven. Het is niet toegestaan dieren mee te nemen in openbare ruimtes en normale hutten. Er is een speciale uitlaatplek aan boord. De kosten voor de huisdierenhutten zijn Binnenhut € 99,- - € 125,-Buitenhut € 125,- - € 155,-

Voor de routes van Frederikshaven – Göteborg en Grena – Varberg .
Stena Danica, Stena Jutlandica,Stena Nautica mag de hond in de auto blijven of bij de eigenaar in een speciale lounge. Er zijn geen kennels. Op de Stena Express, Stena Germanica en Stena Scandinavica zijn geen huisdieren toegestaan.

Rolstoeltoegankelijkheid

Aan boord is alles toegankelijk voor mindervalide passagiers. Men kan bij boeking al laten weten of speciale hulp nodig is. Als een voetpassagier hulp nodig heeft om aan boord te komen ,kan men dit doorgeven aan de medewerkers bij de check in of balie in de hal. Er kunnen hiervoor echter wel wachttijden ontstaan. Er zijn geen beperkingen in de openbare ruimtes voor passagiers die bij het lopen afhankelijk zijn van de hulp van een geleidehond.

Met de auto is het beter om zich zo vroeg mogelijk bij de check in te melden, daar ontvangt men een kaart om achter de voorruit te leggen. Op het autodek krijgt men dan door het personeel een parkeerplaats dicht bij de lift naar de passagiersdekken toegewezen.Er zijn aan boord ruime invalidehutten, met beneden bedden en een toegankelijk toilet.Ook is er een invalidentoilet in de openbare ruimtes.

Voorwaarden

De volgende voorwaarden zijn van toepassing in het geval van wijzigen of annuleren van uw reservering:

Annuleren:
Bij annuleren wordt het volgende in rekening gebracht:
€ 3,50 annuleringskosten verhoogd met:
- Van 24 uur tot 2 uur voor vertrek 50% van de reissom
- Van 2 uur voor vertrek tot aan vertrek of bij no show 100% van de reissom
Bij het annuleren van uw overtocht zullen de reserveringskosten en taxen niet vergoed worden.

Wijzigen:
- € 25,- + eventuele tariefsverhogingen.
- Het is niet mogelijk om het Flexi tarief te wijzigen naar het Economy tarief.

Vervoer van commerciële goederen is niet toegestaan

Nodig om te reserveren bij deze maatschappij:
Voornaam, achternaam en geboortedatum van alle passagiers.
06-Nummer en kenteken van het voertuig.

De betaling na een definitieve reservering:
Het volledige bedrag dient direct voldaan te worden.