Holyhead - Dublin

Prijsopgave

Van Overtocht Engeland Groot Britannië Holyhead
Naar Overtocht naar Ierland Dublin
Ferry overtocht naar Dublin

Ferry van Holyhead – Dublin

Bent u van plan om met de auto vanuit Nederland naar Dublin te reizen? Na de overtocht met Stena Line vanuit Hoek van Holland naar Harwich rijdt u binnen 6 uur naar Holyhead. Vanuit hier kunt u met de ferry naar Dublin, Ierland.

Vaartijden naar Dublin

Dagelijks varen er ongeveer acht ferries vanuit Holyhead naar de Ierse stad. Vier van deze ferries worden uitgevoerd door Stena Line en vier door Irish Ferries. De vertrektijden van de ferries zijn verdeeld over de dag. Zo is er altijd een vertrektijd die past bij uw reisschema.

U kunt deze reis ook retour boeken. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de route Dublin – Holyhead.

Tijdsduur van de overtocht

De overtocht vanuit Holyhead naar Dublin wordt door Stena Line in ongeveer 3 uur en 15 minuten gevaren. Overigens zijn er aan boord vele faciliteiten aanwezig die uw reis aangenamer maken. Er varen twee ferries op deze route, namelijk de ‘Stena Adventurer’ en de ‘Stena Estrid’. Beide ferries zijn voorzien van verschillende hutten. Overigens is het ook mogelijk om uw reis door te brengen in de Hygge Lounge. Tot slot kunt u genieten van een heerlijke maaltijd in een van de aanwezige restaurants.

Ook Irish Ferries vaart zo’n 3 uur en 45 minuten over de route. Zij varen met de schepel Ulysses, Dublin Swift en Epsilon. Alle drie deze schepen zijn ook uitgerust met winkeltjes, restaurants en bars voor een hapje en drankje.

Meer over Dublin

Bij aankomst in Dublin kunt u uw reis door Ierland voortzetten. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan het Guinness Storehouse en sluit dit bezoek af in de Gravity Bar met 360 graden uitzicht over de stad. Met natuurlijk een heerlijk biertje in de hand.

Uw overtocht naar Dublin boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Holyhead naar Dublin zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op middels WhatsApp, door ons te bellen of te mailen. Wij helpen u graag verder!

  • Over Stena Line

    Stena Line heeft een aantal moderne vloten welke u graag naar Scandinavië of rond het Verenigd Koninkrijk varen. Over het algemeen heeft Stena Lina een drietal business areas waar ...

  • Over Irish Ferries

    De Irish Ferries is onderdeel van de Irish Continental Group en verzorgt verschillende overtochten vanuit Frankrijk en Groot Brittannië naar Ierland.Er word vanuit de Franse plaats...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Holyhead: