Irish Ferries

Maatschappij

Meer informatie over Irish Ferries

De Irish Ferries is onderdeel van de Irish Continental Group en verzorgt verschillende overtochten vanuit Frankrijk en Groot Brittannië naar Ierland.Er word vanuit de Franse plaatsen Cherbourg en Roscoff gevaren naar Rosslare in Ierland. Vanuit Rosslare kunt u de oversteek maken naar Pembroke in het Verenigd Koninkrijk. Ook Dublin en Holyhead verbinden Ierland met het Verenigd Koninkrijk.

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Irish Ferries. Zij moeten wel in het bezit zijn van het europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren verschillen per route. Tijdens de overtocht dient uw huisdier in een kennel te verblijven. Kattenbox € 45,- per enkele reis, per kat kleine kennel € 45,- per enkele reis, per huisdier Grote kennel € 70,- per enkele reis, per huisdier Extra grote kennel € 100,- per enkele reis, per huisdier.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing in het geval van wijzigen of annuleren van uw reservering:Annuleren:Bij annuleren wordt het volgende in rekening gebracht:Frankrijk routes- Tot 42 dagen voor vertrek € 100,– Van 41 tot 21 dagen voor vertrek 50% van de reissom met een minimum van € 100,– Van 20 dagen tot vertrek of bij no show 100% van de reissomBij het annuleren van reserveringen met voetpassagiers zijn de kosten standaard 100% van de reissom.Bij het annuleren van uw overtocht zullen de reserveringskosten en taxen niet vergoed worden.Engeland routes- Tot 42 dagen voor vertrek 25% van de reissom- Van 41 tot 21 dagen voor vertrek 50% van de reissom- Van 20 dagen tot vertrek of bij no show 100% van de reissomBij het annuleren van reserveringen met voetpassagiers zijn de kosten standaard 100% van de reissom.Bij het annuleren van uw overtocht zullen de reserveringskosten niet vergoed worden.Wijzigen:- € 50,- per wijziging/per enkele reis + eventuele tariefsverhogingenVervoer van commerciële goederen is niet toegestaanNodig om te reserveren bij deze maatschappij:Voornaam, achternaam en geboortedatum van alle passagiers.06-Nummer en kenteken van het voertuig.De betaling na een definitieve reservering:Het volledige bedrag dient direct voldaan te worden.

 • Epsilon

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: -1

  Maximale aantal passagiers: 500

 • Isle of Inishmore

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: 1342

  Maximale aantal passagiers: 1875

 • Ulysses

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: 1500

  Maximale aantal passagiers: 1875

 • Dublin Swift

  Type schip: High-Speed Ferry

  Maximale aantal voertuigen: -1

  Maximale aantal passagiers: -1

Bekijk de overtochten van Irish Ferries:

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.