Ferry Overtocht Dublin Holyhead

Dublin Naar Holyhead

Ferry Overtocht Dublin Holyhead
Dublin
Overtocht naar Ierland Ierland
Holyhead
Overtocht Engeland Groot Britannië Groot-Brittannië
Informatie
Maatschappijen: Stena Line, Irish Ferries
Duur: Vanaf 3 uur

Ferry van Dublin - Holyhead

Wenst u van Ierland terug te reizen naar Nederland? Kiest dan voor de overtocht Dublin – Holyhead met Stena Line, opgevolgd door de route Newcastle – IJmuiden of Hull – Rotterdam.

Vaartijden naar Holyhead

Stena Line en Irish Ferries varen meerdere keren per dag van Dublin naar Holyhead. Beide maatschappijen varen vier keer per dag. Gezien de vertrektijden zijn verdeeld over de dag, is er altijd wel een vertrektijd die past bij uw reisplanning en eventueel op uw volgende overtocht naar Nederland.

Het is ook mogelijk om deze overtocht andersom te reserveren. Wij verwijzen u hiervoor graag naar de route Holyhead – Dublin.

Tijdsduur van de overtocht

Zowel Stena Line als Irish Ferries varen in ongeveer 3 uur en 45 van Dublin naar Engeland. Gedurende deze tijd verblijft u met Stena Line aan boord van de Stena Adventurer of de Stena Estrid en wanneer u met Irish Ferries reist, vaart u met de Ulysses, Dublin Swift of Epsilon. Op alle schepen kunt u zich gedurende de overtocht prima vermaken door een rondje te maken langs de winkeltjes of een hapje of drankje te doen.

Meer over Holyhead

Wanneer u aankomt in Dublin kunt u meteen Groot-Brittannië oversteken en vanaf hier de oversteek maken naar Nederland. Ook kunt u ervoor kiezen om eerst Holyhead of Engeland verder te ontdekken. Holyhead staat vooral bekend om haar veerhaven, maar is daarnaast een gezellige stad met verschillende winkels, restaurants en bars.

Uw overtocht naar Holyhead boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Dublin naar Holyhead zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op middels WhatsApp, door ons te bellen of te mailen. Wij helpen u graag verder!

Altijd dezelfde prijs als de rederij
Snel en persoonlijk Nederlands advies
Klanten beoordelen ons met 4,7 uit 5 sterren

Plan jouw reis

Meer informatie over Dublin – Holyhead

Over de route

Over de route

 

Overtocht Dublin naar Holyhead: Een Comfortabele Reis over de Ierse Zee

Welkom bij onze informatieve gids over de overtocht van Dublin naar Holyhead. Deze route over de Ierse Zee is een populaire keuze voor reizigers die van Ierland naar Wales willen gaan. Hieronder leest u alles wat u moet weten over deze reis.

Snel en Efficiënt

De overtocht van Dublin naar Holyhead staat bekend om zijn snelheid en efficiëntie. De moderne veerboten die deze route bedienen, bieden comfortabele faciliteiten en een vlotte oversteek. Met meerdere afvaarten per dag is het eenvoudig om een tijdstip te kiezen dat bij uw planning past.

Aansluiting op het Wegennet

Een groot voordeel van de overtocht naar Holyhead is de uitstekende aansluiting op het Britse wegennet. Holyhead ligt op het eiland Anglesey, dat via de A55 snelweg verbonden is met het Verenigd Koninkrijk. Dit maakt het gemakkelijk om verder te reizen naar bestemmingen in Wales, Engeland en Schotland.

Comfortabele Voorzieningen aan Boord

Tijdens uw overtocht kunt u genieten van comfortabele voorzieningen aan boord. De veerboten zijn uitgerust met restaurants, bars, winkels en lounges waar u kunt ontspannen terwijl u van het uitzicht geniet. Er zijn ook speciale faciliteiten voor passagiers met beperkte mobiliteit.

Flexibele Reisopties

Verschillende rederijen bieden overtochten van Dublin naar Holyhead aan, waaronder Irish Ferries en Stena Line. U kunt kiezen uit verschillende reisklassen en accommodatietypes, afhankelijk van uw voorkeur en budget. Het is raadzaam om uw tickets vooraf te boeken, vooral tijdens drukke reisperiodes.

Geniet van het Uitzicht

Tijdens de overtocht heeft u de kans om te genieten van prachtige uitzichten op de Ierse Zee. Het landschap is adembenemend en biedt een ontspannende en schilderachtige reiservaring.

Conclusie

De overtocht van Dublin naar Holyhead is een handige en comfortabele manier om van Ierland naar het Verenigd Koninkrijk te reizen. Met frequente afvaarten, moderne voorzieningen aan boord en een naadloze aansluiting op het wegennet, is het een populaire keuze voor zowel toeristen als zakenreizigers.

Wilt u meer weten over de beschikbare reismogelijkheden of specifieke informatie over tickets en vertrektijden, neem dan contact op met ons. Uw reis over de Ierse Zee begint hier, en we wensen u een aangename en zorgeloze overtocht van Dublin naar Holyhead!

Vraag direct een offerte aan

Een offerte aanvragen is gemakkelijk en altijd vrijblijvend.

Andere populaire overtochten

Van Overtocht Engeland Groot Britannië Holyhead
Naar Overtocht naar Ierland Dublin
Duur:3 uur, 15 minuten
Van Overtocht Engeland Groot Britannië Douglas (Ilse of Man)
Naar Overtocht naar Ierland Dublin
Duur:3 uur
Van Overtocht naar Ierland Dublin
Naar Overtocht Engeland Groot Britannië Douglas (Ilse of Man)
Duur:3 uur
Van Overtocht naar Ierland Dublin
Naar Overtocht Engeland Groot Britannië Liverpool
Duur:8 uur
Van Overtocht Engeland Groot Britannië Liverpool
Naar Overtocht naar Ierland Dublin
Duur:8 uur, 30 minuten
Van Overtocht vanaf Frankrijk Cherbourg
Naar Overtocht naar Ierland Dublin
Duur:18 uur
Van Overtocht naar Ierland Dublin
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Cherbourg
Duur:18 uur

Dit zeiden anderen over Overtocht.nl

4./5

Gemiddelde beoordeling van 78 reviews