Dublin - Holyhead

Prijsopgave

Van Overtocht naar Ierland Dublin
Naar Overtocht Engeland Groot Britannië Holyhead
Ferry Overtocht Dublin Holyhead

Ferry van Dublin – Holyhead

Wenst u van Ierland terug te reizen naar Nederland? Kiest dan voor de overtocht Dublin – Holyhead met Stena Line, opgevolgd door de route Newcastle – IJmuiden of Hull – Rotterdam.

Vaartijden naar Holyhead

Stena Line en Irish Ferries varen meerdere keren per dag van Dublin naar Holyhead. Beide maatschappijen varen vier keer per dag. Gezien de vertrektijden zijn verdeeld over de dag, is er altijd wel een vertrektijd die past bij uw reisplanning en eventueel op uw volgende overtocht naar Nederland.

Het is ook mogelijk om deze overtocht andersom te reserveren. Wij verwijzen u hiervoor graag naar de route Holyhead – Dublin.

Tijdsduur van de overtocht

Zowel Stena Line als Irish Ferries varen in ongeveer 3 uur en 45 van Dublin naar Engeland. Gedurende deze tijd verblijft u met Stena Line aan boord van de Stena Adventurer of de Stena Estrid en wanneer u met Irish Ferries reist, vaart u met de Ulysses, Dublin Swift of Epsilon. Op alle schepen kunt u zich gedurende de overtocht prima vermaken door een rondje te maken langs de winkeltjes of een hapje of drankje te doen.

Meer over Holyhead

Wanneer u aankomt in Dublin kunt u meteen Groot-Brittannië oversteken en vanaf hier de oversteek maken naar Nederland. Ook kunt u ervoor kiezen om eerst Holyhead of Engeland verder te ontdekken. Holyhead staat vooral bekend om haar veerhaven, maar is daarnaast een gezellige stad met verschillende winkels, restaurants en bars.

Uw overtocht naar Holyhead boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Dublin naar Holyhead zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op middels WhatsApp, door ons te bellen of te mailen. Wij helpen u graag verder!

  • Over Stena Line

    Stena Line heeft een aantal moderne vloten welke u graag naar Scandinavië of rond het Verenigd Koninkrijk varen. Over het algemeen heeft Stena Lina een drietal business areas waar ...

  • Over Irish Ferries

    De Irish Ferries is onderdeel van de Irish Continental Group en verzorgt verschillende overtochten vanuit Frankrijk en Groot Brittannië naar Ierland.Er word vanuit de Franse plaats...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Dublin: