Cherbourg - Rosslare

Prijsopgave

Van Overtocht vanaf Frankrijk Cherbourg
Naar Overtocht naar Ierland Rosslare

Ferry van Cherbourg – Rosslare

Vanuit de Normandische stad Cherbourg kan je de overtocht naar Rosslare maken. Deze Ierse stad staat bekend om het platteland en de wandelmogelijkheden. De reis wordt afgelegd met de maatschappij Stena Line.

Vaartijden naar Rosslare

Stena Line vaart het gehele jaar naar de Ierse stad. Overigens vaart de maatschappij niet dagelijks naar Rosslare. Normaliter vertrekt de ferry op 3 keer per week. Over het algemeen vertrekt de ferry vaak in de avond.

Je kunt deze reis ook retour boeken. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de route van Rosslare naar Cherbourg.

Tijdsduur van de overtocht

De overtochten naar Rosslare zijn allemaal nachtelijke overtochten. Wanneer je op een doordeweekse dag vertrekt duurt de overtocht ongeveer 18 uur en 05 minuten. Als je vertrekt in het weekend, dan is de reisduur 17 uur.

Faciliteiten aan boord

De ferry waarmee je de reis aflegt, is de Stena Horizon. Aan boord van deze ferry zijn veel faciliteiten aanwezig die jouw reis aangenamer maken. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijk gerecht in het restaurant, bekijk een van de nieuwste films in de bioscoop of koop een cadeau in één van de shops.

Jouw overtocht naar Rosslare boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Cherbourg naar Rosslare zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van de totale kosten en een planning.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze reis of een van de overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door ons een WhatsApp te sturen, te mailen of te bellen.

  • Over Stena Line

    Stena Line heeft een aantal moderne vloten welke u graag naar Scandinavië of rond het Verenigd Koninkrijk varen. Over het algemeen heeft Stena Lina een drietal business areas waar ...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Cherbourg: