Rosslare - Cherbourg

Prijsopgave

Van Overtocht naar Ierland Rosslare
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Cherbourg
Ferry Overtocht Naar Cherbourg

Ferry van Rosslare – Cherbourg

De veerboot van Rosslare naar Cherbourg verbindt Ierland met Frankrijk. Deze reis legt u eenvoudig af met de maatschappij Stena Line. Eenmaal aangekomen in Normandië heeft u de mogelijkheid om te genieten van vele bezienswaardigheden.

Vaartijden naar Cherbourg

Stena Line vaart het hele jaar door drie keer in de week naar Cherbourg in Frankrijk.  De vaartijden zijn gelijk ongeacht het seizoen. Zo vaart de veerboot op dinsdag af om 21:30 uur, op woensdag om 20:25 uur en op zaterdag om 16:45 uur. Alle drie de overtochten zijn nachtelijke overtochten.

Wij attenderen u er graag op dat deze overtocht ook retour geboekt kan worden. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de route van Cherbourg naar Rosslare.

Tijdsduur van de overtocht

Doordeweeks duurt de overtocht van Rosslare naar Cherbourg ongeveer 18 uur en 00 minuten. Mocht u de reis in het weekend afleggen, dan is de tijdsduur 17 uur en 00 minuten. Aan boord van de ferry van Stena Line zijn verschillende faciliteiten aanwezig die uw reis verrijken. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijk gerecht, bekijk de nieuwste filmreleases in de bioscoop of ga shoppen in de belastingvrije winkels.

Meer over de faciliteiten

Aangezien Stena Line u alleen maar nachtelijke overtochten naar Cherbourg aanbiedt, begrijpen wij het heel goed dat u graag gebruik wilt maken van de aanwezige hutten. Tegen betaling is het mogelijk om te overnachten in een van de vele hutten. Door hier gebruik van te maken komt u uitgerust aan op de plaats van bestemming.

Uw overtocht naar Cherbourg boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Rosslare naar Cherbourg zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van een overzicht van de prijs en een tijdsplanning.

Mocht u naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door ons een WhatsApp te sturen, te mailen of te bellen.

  • Over Stena Line

    Stena Line heeft een aantal moderne vloten welke u graag naar Scandinavië of rond het Verenigd Koninkrijk varen. Over het algemeen heeft Stena Lina een drietal business areas waar ...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Rosslare: