Harwich - Hoek van Holland

Prijsopgave

Van Overtocht Engeland Groot Britannië Harwich
Naar Overtocht vanaf Nederland Hoek van Holland
Ferry Overtocht Harwich Hoek Van Holland

Ferry van Harwich – Hoek van Holland

Harwich is het ideale startpunt voor jouw reis naar Nederland. Wanneer je van plan bent om een rondreis in Nederland te maken of een paar dagen een bezoek te brengen aan Rotterdam, is de overtocht van Harwich  naar Hoek van Holland de ideale uitkomst. Met de ferry van Stena Line ben je zo in Nederland.

Vaartijden naar Harwich

Stena Line vaart dagelijks om dezelfde tijden naar het Nederlandse Hoek van Holland. Deze vertrektijden wisselen overigens per seizoen. Mocht je graag op de hoogte gesteld willen worden van de daadwerkelijke vertrektijden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

Je kunt deze overtocht ook retour boeken. Hiervoor verwijzen wij je graag naar Hoek van Holland – Harwich

Tijdsduur van de overtocht

De tijdsduur van de overtocht is tevens wisselend. Dit is over het algemeen afhankelijk van de vertrek tijd en de ferry die je neemt. Over het algemeen duurt de reis ongeveer 7 uur en 15 minuten tot aan 8 uur.

Ferries van Stena Line

Er varen twee ferries op de route van Hoek van Holland naar Harwich. Het gaat hier om de ferries Brittannica en Hollandia. Aan boord van beide ferries zijn verschillende faciliteiten aanwezig die jouw reis aangenamer zullen maken. Zo kan je bijvoorbeeld gebruik maken van de aanwezige cabines zodat je uitgerust aankomt in Hoek van Holland. Overigens is het aan boord van beide ferries ook mogelijk om één van de nieuwste films in de bioscoop te bezichtigen.

Jouw overtocht naar Hoek van Holland boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Hoek van Holland naar Harwich zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je naderhand nog een vraag hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te mailen of te bellen.

  • Over Stena Line

    Stena Line heeft een aantal moderne vloten welke u graag naar Scandinavië of rond het Verenigd Koninkrijk varen. Over het algemeen heeft Stena Lina een drietal business areas waar ...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Harwich: