Travemünde

Haveninformatie

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Travemünde:

Maatschappijen

 • Finnlines

  Neem de A1 (Lübeck-Travemünde) en neem de EXIT Skandinavienkai. De weg B75 brengt u automatisch naar het incheckgebouw. Tip: u kunt naar uw navigator Skandinavienkai of Zum Hafenplat typen als een bestemming.

  Er is een onbewaakt lang parkeren voor € 6 / dag. U koopt het parkeerkaartje aan de poort van het lang parkeren, later te betalen bij de automaat naast de LHG Infobalie in het Hafenhaus.

  Skandinavienkai
  Zum Hafenplatz 1
  23570 Travemünde

 • Stena Line

  Als u vanuit de richting van Hamburg komt, draait u de A226 op bij Bad Schwartau en volgt u de borden “Travemünde/Skandinavienkai”. De A226 gaat over in de B75. Blijf deze weg volgen tot de afrit “Skandinavienkai-Nord”. Ga naar rechts en draai de “Travemünder Landstraße” op. Vanuit deze weg kunt u naar de terminal rijden.

  Komt u vanuit de richting van Puttgarden dan verlaat u de A1 bij knooppunt “Seeretz” in de richting “Lübeck-Travemünde”. Slaat u rechts af naar de “Dänischburger Landstraße”. Vervolgens draait u links de A226 op in de richting van “Skandinavienkai”. De A226 gaat over in de B75. Blijf deze weg volgen tot de afrit “Skandinavienkai-Nord”. Ga naar rechts en draai de “Travemünder Landstraße” op. Vanuit deze weg kunt u naar de terminal rijden.

  Skandinavienkai
  Zum Hafenplatz 1
  23570 Lübeck-Travemünde
  Duitsland

 • TT Line

  Als u vanuit het zuiden komt via de snelweg A 1, volgt u gewoon de borden “Lübeck-Travemünde Skandinavienkai”. Hiermee gaat u automatisch naar de TT-Line Ferry Terminal.

  Skandinavienkai
  Zum Hafenplatz 1
  D-23570 Lübeck-Travemünde

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.