Kristiansand Naar Emden

Kristiansand
Noorwegen Overtocht Noorwegen
Emden
Overtocht vanaf Duitsland Duitsland
Informatie
Maatschappij: Holland Norway Lines
Duur: Vanaf 18 uur

Ferry van Kristiansand - Emden

Helaas heeft Holland Norway Lines uitstel van betaling aangevraagd. Nieuwe offerte aanvragen of reserveringen zijn niet mogelijk. Op deze pagina informeren wij je verder.

Altijd dezelfde prijs als de rederij
Snel en persoonlijk Nederlands advies
Klanten beoordelen ons met 4,7 uit 5 sterren

Vaartijden Kristiansand - Emden

De overtocht Kristiansand – Emden wordt 3 tot 4 keer per week gevaren door de Holland Norway Lines. De ene week wordt er 3 keer per week gevaren en de week erna 4 keer per week. Deze overtocht duurt ca. 18 uur en is hierdoor een nachtelijke overtocht.

Je kunt de route ook andersom varen, namelijk de route Emden – Kristiansand.

Bij Overtocht.nl krijg je altijd persoonlijk advies

Hallo, ik ben Fabiënne ik help u graag bij het vinden van de overtocht die bij uw wensen past. Neem gerust contact met mij op de volgende manieren.

Veelgestelde vragen

Je kan als bestuurder in je voertuig blijven zitten. In de haven zijn er verschillende rijen voor verschillende voertuigen waar je aan mag sluiten. Reis je als voetpassagier dan kan je in de terminal inchecken en aan boord gaan.

Enkele tips om je reis goed voor te bereiden:

  • 1. Voor je op reis gaat, is het goed om te weten waar de haven is en hoe je hier moet komen. Op onze havenpagina vind je meer informatie over de havens.
  • 2. Je hebt  een geldig paspoort of identiteitskaart nodig om te kunnen reizen. Het reisdocument moet geldig zijn tijdens de duur van uw reis. Heb je geen geldig reisdocument bij je tijdens het inchecken, dan kunnen de baliemedewerkers je de toegang weigeren.
  • 3. Vergeet je voucher of ticket niet.
  • 4. Kijk op onze extra service pagina voor meer producten.
  • 5. Neem je verzekeringspolis mee.

Bij prijsopgave kan je een offerte aanvragen. Wij ontvangen van jou de offerteaanvraag en gaan deze verwerken. Wij gaan een passende overtocht en prijs voor je zoeken. Als het mogelijk is kijken wij daarvoor bij verschillende maatschappijen. Heb je vragen over je offerte, speciale wensen of wil je meer advies, neem dan contact op met ons team.

Een reservering maken bij ons kan telefonisch en per e-mail. Verder zijn wij ook te bereiken per Whatsapp.

Kijk hier hoe onze boekingsprocedure eruit ziet.

De betaling dient direct naar boeking te worden voldaan. Je ontvangt van ons dan ook de tickets voor jouw overtocht.

Meer informatie over Kristiansand – Emden

Vaartijden Kristiansand - Emden

Faciliteiten aan boord

Huisdieren mee aan boord

Kristiansand - Emden met de camper

Jouw overtocht naar Emden boeken?

Vaartijden Kristiansand - Emden

De boot van Holland Norway Lines vaart drie keer per week, in 18 uur, op woensdag, vrijdag en zondag, van Kristiansand naar Emden. De boot vertrekt in de middag vanuit Kristiansand en komt vervolgens de volgende ochtend aan in Emden.

De overtocht wordt er zoals hierboven genoemd 3 keer per week gevaren. In de maanden mei t/m september wordt er om de week een vierde keer per week gevaren, dit geldt voor beide richtingen.

Je kunt de route ook andersom varen, namelijk de route Emden – Kristiansand.

Faciliteiten aan boord

De Romantika is het schip dat deze oversteek maakt, dit is een recent gerenoveerde ferry. Het schip beschikt over comfortabele hutten, verschillende bars, restaurants, een winkelcentrum, discotheek en zelfs een sauna. Voor de kinderen is er een mooie speelruimte en in het hoogseizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd. Voldoende om je te vermaken gedurende de overtocht.

Huisdieren mee aan boord

Het is op deze overtocht mogelijk om je huisdier mee te nemen. Op dek vijf zijn er speciale hutten waar je hond gewoon bij je mag verblijven, met een maximum van 2 honden. Deze hutten zijn schaars en snel volgeboekt dus wees er snel bij. Maar niet getreurd als deze hutten er niet meer zijn, er zijn ook kennels waar de hond kan verblijven. Tijdens de overtocht is het mogelijk om uw hond uit te laten in op dek 6 in het aangewezen gebied. Op de rest van het schip zijn huisdieren niet toegestaan. Wanneer je een huisdier mee aan boord neemt, moet deze geïdentificeerd kunnen worden door een microchip of leesbare tattoo. Daarnaast moet het dier een anti-hondsdolheid vaccinatie hebben en een hond moet een anti-echinococcus behandeling 24-120 uur voor dat je Noorwegen binnenkomt hebben gehad. Ook moet elk dier over een dierenpaspoort beschikken, waarin de details van de eigenaar, beschrijven en de ID markering zijn genoteerd. Daarnaast moet het ook de details van de uitgevend dierenarts, hondsdolheid vaccinatie en anti-echinococcus behandeling bevatten.

Kristiansand - Emden met de camper

Tijdens deze overtocht kan je je eigen vervoersmiddel meenemen. Ga je bijvoorbeeld op de (brom)fiets, auto met caravan, camper of eventueel te voet? Dat is geen probleem, dat kan allemaal. Waar je bij sommige rederijen, in je eigen camper kunt slapen, is dat bij deze rederij niet mogelijk. De camper parkeer je op het autodek en je slaapt in één van de comfortabele hutten van het schip

Jouw overtocht naar Emden boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Kristiansand naar Emden zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag ontvangt je van ons meer informatie wat betreft de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen. Wij helpen je graag!

Vraag direct een offerte aan

Een offerte aanvragen is gemakkelijk en altijd vrijblijvend.

Andere populaire overtochten

Van Overtocht vanaf Duitsland Cuxhaven
Naar Noorwegen Overtocht Kristiansand
Van Overtocht vanaf Duitsland Emden
Naar Noorwegen Overtocht Kristiansand
Duur:18 uur
Van Noorwegen Overtocht Kristiansand
Naar Overtocht vanaf Nederland Eemshaven
Duur:18 uur
Van Overtocht vanaf Nederland Eemshaven
Naar Noorwegen Overtocht Kristiansand
Duur:18 uur
Van Overtocht Denemarken Hirtshals
Naar Noorwegen Overtocht Kristiansand
Duur:3 uur, 15 minuten
Van Noorwegen Overtocht Kristiansand
Naar Overtocht Denemarken Hirtshals
Duur:3 uur, 15 minuten

Dit zeiden anderen over Overtocht.nl

4./5

Gemiddelde beoordeling van 78 reviews