Kristiansand - Eemshaven

Prijsopgave

Van Noorwegen Overtocht Kristiansand
Naar Overtocht vanaf Nederland Eemshaven

Ferry van Kristiansand – Eemshaven

Vanaf de Noorse haven Kristiansand vaar je rechtstreeks terug naar Nederland. Deze overtocht wordt gevaren door de ferry van Holland Norway Lines.

Vaartijden naar Eemshaven

De boot van Holland Norway Lines vaart drie keer per week, op woensdag, vrijdag en zondag, van Kristiansand naar Eemshaven. De boot vertrekt om 15.00 uur vanuit Kristiansand en komt vervolgens de volgende ochtend om 09.00 uur aan in Eemshaven.

Het is goed om te weten dat deze overtocht ook vanaf Nederland geboekt kan worden, namelijk de route Eemshaven – Kristiansand. Die gaat op dinsdag, donderdag en zaterdag en kent precies dezelfde tijden.

Faciliteiten aan boord

Holland Norway Lines vaart met een gerenoveerde ferry De Romantika. Aan boord hoeft je je zeker niet te vervelen, Er is de mogelijk om heerlijk te ontspannen in de sauna, belastingvrij te winkel in het winkelcentrum, of te genieten van een hapje of drankje in één van de restaurants en bars aan boord. Toch nog even doorgaan? Er is ook een discotheek! Of voor de kleinere onder ons een mooie speelplaats met ballenbak. In het hoogseizoen worden er zelfs activiteiten georganiseerd zoals een kinderdisco.

Met de camper op reis?

Geen probleem! De camper kan ook mee op dit schip. Bij andere rederijen mag je soms in je eigen camper slapen maar dat is hier niet mogelijk. Op het autodek kan je de camper parkeren terwijl jij je weg vindt naar één van de comfortabele hutten die de boot rijk is.

Gaat de hond ook mee?

Gezellig! Op het vijfde dek van deze boot zijn er hutten waar je samen met de hond mag verblijven. Deze hutten zijn er niet in overvloed en worden daarom al snel uitverkocht. Wacht dus niet te lang met het maken van een boeking. Als de hutten inderdaad zijn volgeboekt, is het gelukkig ook mogelijk om de hond in de kennel van het schip te laten verblijven.

Jouw overtocht naar Eemshaven boeken?

Let op: Vanwege de enorme populariteit van deze overtocht is het op onderstaande afvaarten niet meer mogelijk om een voertuig mee te nemen. Vele andere data zijn ook al bijna volgeboekt. Interesse in een van de andere data? Neem dan snel contact met ons op om een vrijblijvende optie te plaatsen voordat u te laat bent.

Van Eemshaven naar Kristiansand is het autodek voor het meenemen van uw voertuig uitverkocht op:
23 april
21, 24, 26, 28, 31 mei
2, 4, 7, 9, 11, 14, 16, 18, 21, 23, 25, 28 juni
9, 12, 14, 16, 19, 21, 23, 26, 28, 30 juli
2, 4, 6, 9, 11 augustus

Van Kristiansand naar Eemshaven is het autodek voor het meenemen van uw voertuig uitverkocht op:
6 mei
22, 24, 26, 29 juni
1, 8, 29 juli
3, 5, 7, 10, 12, 14, 17, 19, 21 augustus

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Kristiansand naar Eemshaven, zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag ontvangt je van ons meer informatie wat betreft de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen. Wij helpen je graag!

  • Over Holland Norway Lines

    Holland Norway Lines gaat vanaf april 2022 varen van Nederland naar Noorwegen. Dit is een ideale route voor alle Nederlanders die graag dichtbij huis aan boord van de ferry naar Noo...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Kristiansand: