Kristiansand Naar Eemshaven

Kristiansand
Noorwegen Overtocht Noorwegen
Eemshaven
Overtocht vanaf Nederland Nederland
Informatie
Maatschappij: Holland Norway Lines
Duur: Vanaf 18 uur

Ferry van Kristiansand - Eemshaven

Helaas heeft Holland Norway Lines uitstel van betaling aangevraagd. Nieuwe offerte aanvragen of reserveringen zijn niet mogelijk. Op deze pagina informeren wij je verder.

Altijd dezelfde prijs als de rederij
Snel en persoonlijk Nederlands advies
Klanten beoordelen ons met 4,7 uit 5 sterren

Wanneer wordt er gevaren?

De overtocht Kristiansand – Eemshaven wordt 3 tot 4 keer per week gevaren door de Holland Norway Lines.

Je kunt de route ook andersom varen, namelijk de route Eemshaven – Kristiansand.

Bij Overtocht.nl krijg je altijd persoonlijk advies

Hallo, ik ben Fabiënne ik help u graag bij het vinden van de overtocht die bij uw wensen past. Neem gerust contact met mij op de volgende manieren.

Veelgestelde vragen

Je kan als bestuurder in je voertuig blijven zitten. In de haven zijn er verschillende rijen voor verschillende voertuigen waar je aan mag sluiten. Reis je als voetpassagier dan kan je in de terminal inchecken en aan boord gaan.

Enkele tips om je reis goed voor te bereiden:

  • 1. Voor je op reis gaat, is het goed om te weten waar de haven is en hoe je hier moet komen. Op onze havenpagina vind je meer informatie over de havens.
  • 2. Je hebt  een geldig paspoort of identiteitskaart nodig om te kunnen reizen. Het reisdocument moet geldig zijn tijdens de duur van uw reis. Heb je geen geldig reisdocument bij je tijdens het inchecken, dan kunnen de baliemedewerkers je de toegang weigeren.
  • 3. Vergeet je voucher of ticket niet.
  • 4. Kijk op onze extra service pagina voor meer producten.
  • 5. Neem je verzekeringspolis mee.

Bij prijsopgave kan je een offerte aanvragen. Wij ontvangen van jou de offerteaanvraag en gaan deze verwerken. Wij gaan een passende overtocht en prijs voor je zoeken. Als het mogelijk is kijken wij daarvoor bij verschillende maatschappijen. Heb je vragen over je offerte, speciale wensen of wil je meer advies, neem dan contact op met ons team.

Een reservering maken bij ons kan telefonisch en per e-mail. Verder zijn wij ook te bereiken per Whatsapp.

Kijk hier hoe onze boekingsprocedure eruit ziet.

De betaling dient direct naar boeking te worden voldaan. Je ontvangt van ons dan ook de tickets voor jouw overtocht.

Meer informatie over Kristiansand – Eemshaven

Vaartijden Kristiansand - Eemshaven

Faciliteiten aan boord

Huisdieren mee aan boord

Kristiansand - Eemshaven met de camper

Mini cruise

Eemshaven

Jouw overtocht naar Eemshaven boeken?

Vaartijden Kristiansand - Eemshaven

De boot van Holland Norway Lines vaart drie keer per week, in 18 uur, op woensdag, vrijdag en zondag, van Kristiansand naar Eemshaven. De boot vertrekt om 15.30 uur vanuit Kristiansand en komt vervolgens de volgende ochtend om 09.30 uur aan in Eemshaven.

Vanaf 2023 wordt er zoals hierboven genoemd 3 keer per week gevaren. Maar in de maanden mei t/m september wordt er om de week een 4de keer per week gevaren, dit geldt voor beide richtingen.

Je kunt de route ook andersom varen, namelijk de route Eemshaven – Kristiansand. Deze overtocht kent dezelfde vertrektijden.

Faciliteiten aan boord

De Romantika is het schip dat de overtocht naar Nederland vaart, dit is een recent gerenoveerde ferry. Het schip beschikt over comfortabele hutten, verschillende bars, restaurants, een winkelcentrum, discotheek en zelfs een sauna. Voor de kinderen is er een mooie speelruimte en in het hoogseizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd. Voldoende om je te vermaken gedurende de overtocht.

Huisdieren mee aan boord

Het is op deze overtocht mogelijk om je huisdier mee te nemen vanaf Noorwegen naar Nederland. Op dek vijf zijn er speciale hutten waar je hond gewoon bij je mag verblijven, met een maximum van 2 honden. Deze hutten zijn schaars en snel volgeboekt dus wees er snel bij. Maar niet getreurd als deze hutten er niet meer zijn, er zijn ook kennels waar de hond kan verblijven. Tijdens de overtocht is het mogelijk om uw hond uit te laten in op deck 6 in het aangewezen gebied. Op de rest van het schip zijn huisdieren niet toegestaan. Wanneer je een huisdier mee aan boord neemt, moet deze geïdentificeerd kunnen worden door een microchip of leesbare tattoo. Daarnaast moet het dier een anti-hondsdolheid vaccinatie hebben en een hond moet een anti-echinococcus behandeling 24-120 uur voor dat je Noorwegen binnenkomt hebben gehad. Ook moet elk dier over een dierenpaspoort beschikken, waarin de details van de eigenaar, beschrijven en de ID markering zijn genoteerd. Daarnaast moet het ook de details van de uitgevend dierenarts, hondsdolheid vaccinatie en anti-echinococcus behandeling bevatten.

Kristiansand - Eemshaven met de camper

Tijdens deze overtocht kan je je eigen vervoersmiddel meenemen naar Nederland. Ga je bijvoorbeeld op de (brom)fiets, auto met caravan, camper of eventueel te voet? Dat is geen probleem, dat kan allemaal. Waar je bij sommige rederijen, in je eigen camper kunt slapen, is dat bij deze rederij niet mogelijk. De camper parkeer je op het autodek en je slaapt in één van de comfortabele hutten van het schip

Mini cruise

Een minicruise bestaat uit een 3-daagse reis naar Eemshaven in Nederland. Je vertrekt op de eerste dag om 15:30 vanaf Kristiansand en gaat te voet mee aan boord. Je zult die nacht verblijven in één van de hutten aan boord en komt de volgende ochtend om 10:00 aan in Eemshaven. Nadat je van boord bent is het tijd om Eemshaven te verkennen. Wanneer je Eemshaven van top tot teen verkent hebt is het weer tijd om aan boord te gaan en vertrekt de boot om 15:30 weer naar Kristiansand. Ook deze nacht zal je in een hut aan boord verblijven. De volgende dag om 10:00 is de boot weer terug in Kristiansand.

Eemshaven

Vanuit Eemshaven is het gemakkelijk om de rest van Nederland te ontdekken. Zo ligt de stad Groningen op nog geen halfuur rijden. In de gemeente Groningen is er van alles te doen, zo kun je heerlijk wandelen, winkelen of zelfs wadlopen. Breng een bezoekje aan de Martinitoren of bezoek één van de discotheken in de stad Groningen, Groningen is namelijk een echte studenten stad.

Jouw overtocht naar Eemshaven boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Kristiansand naar Eemshaven zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag ontvangt je van ons meer informatie wat betreft de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen. Wij helpen je graag!

Vraag direct een offerte aan

Een offerte aanvragen is gemakkelijk en altijd vrijblijvend.

Andere populaire overtochten

Van Overtocht vanaf Duitsland Cuxhaven
Naar Noorwegen Overtocht Kristiansand
Van Noorwegen Overtocht Kristiansand
Naar Overtocht vanaf Duitsland Emden
Duur:18 uur
Van Overtocht vanaf Duitsland Emden
Naar Noorwegen Overtocht Kristiansand
Duur:18 uur
Van Overtocht vanaf Nederland Eemshaven
Naar Noorwegen Overtocht Kristiansand
Duur:18 uur
Van Overtocht Denemarken Hirtshals
Naar Noorwegen Overtocht Kristiansand
Duur:3 uur, 15 minuten
Van Noorwegen Overtocht Kristiansand
Naar Overtocht Denemarken Hirtshals
Duur:3 uur, 15 minuten

Dit zeiden anderen over Overtocht.nl

4./5

Gemiddelde beoordeling van 78 reviews