Onze populaire overtochten

Van Italië overtocht Ancona
Naar Griekenland overtocht Corfu
Duur:15 uur
Van Italië overtocht Venetië
Naar Griekenland overtocht Patras
Duur:33 uur
Van Griekenland overtocht Piraeus
Naar Griekenland overtocht Chania
Duur:6 uur, 30 minuten
Van Italië overtocht Ancona
Naar Griekenland overtocht Patras
Duur:23 uur
Altijd dezelfde prijs als de rederij
Snel en persoonlijk Nederlands advies
Klanten beoordelen ons met 4,7 uit 5 sterren

Superfast Ferries

Veelgestelde vragen

Je kan als bestuurder in je voertuig blijven zitten. In de haven zijn er verschillende rijen voor verschillende voertuigen waar je aan mag sluiten. Reis je als voetpassagier dan kan je in de terminal inchecken en aan boord gaan.

Je hebt een geldig paspoort of identiteitskaart nodig om te kunnen reizen. Het reisdocument moet geldig zijn tijdens de duur van jouw reis. Heb je geen geldig reisdocument bij je tijdens het inchecken, dan kunnen de baliemedewerkers je de toegang weigeren. Zorg dat je voor vertrek weet of je voor jouw bestemming mag reizen met een identiteitskaart, of je een paspoort nodig hebt.

Bij prijsopgave kan je een offerte aanvragen. Wij ontvangen van jou de offerteaanvraag en gaan deze verwerken. Wij gaan een passende overtocht en prijs voor je zoeken. Als het mogelijk is kijken wij daarvoor bij verschillende maatschappijen. Heb je vragen over je offerte, speciale wensen of wil je meer advies, neem dan contact op met ons team.

Een reservering maken bij ons kan telefonisch en per e-mail. Verder zijn wij ook te bereiken per Whatsapp.

Kijk hier hoe onze boekingsprocedure eruit ziet.

De betaling dient per direct voldaan te worden, waarna je ook direct jouw ticket ontvangt.

Bij Overtocht.nl krijg je altijd persoonlijk advies

Hallo, wij zijn overtocht.nl wij helpen u graag bij het vinden van de overtocht die bij uw wensen past.

Vraag direct een offerte aan

Een offerte aanvragen is gemakkelijk en altijd vrijblijvend.

Superfast Ferries

Vaarroutes van Anek Superfast

Faciliteiten aan boord van Anek Superfast

Huisdieren

Vaarroutes van Anek Superfast

Anek Superfast biedt overtochten aan van en naar Griekenland. Vanuit de havens in Italië en Griekenland wordt er met verschillende schepen gevaren. Zo vaar je vanuit Italië naar onder andere Corfu. Ook is het mogelijk om met Anek Superfast een reis af te leggen naar de Griekse plaatsen Patras en Igoumenitsa.  De veerboten in Italië varen vanuit Venetië, Ancona en Bari. Vanuit Griekenland kan je met Anek Superfast jouw reis voortzetten op Kreta door de ferry te nemen vanuit de haven van Piraeus naar Chania of Heraklion.

Faciliteiten aan boord van Anek Superfast

Anek Superfast heeft op hun routes meerdere comfortabele schepen varen. Aan boord zijn verschillende faciliteiten te vinden zoals bars, restaurants en winkeltjes. Je kan overnachten in een nette cabine, slaapstoel of je kan kiezen voor een dekplaats.

Huisdieren

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Anek Lines. Zij moeten wel in het bezit zijn van het europees paspoort voor gezelschapsdieren en een hondsdolheid vaccinatie is verplicht.

Tijdens de overtocht kan jouw huisdier bij je in de caravan of camper blijven als je camping on board heeft gereserveerd. Het is ook mogelijk om een huisdiervriendelijke hut te reserveren waar jouw huisdier tijdens de overtocht mag verblijven, Is er geen huisdieren hut beschikbaar dan dient jouw huisdier in een kennel te verblijven.
Je huisdier mag niet in openbare ruimte komen. Aan dek moet jouw huisdier aangelijnd zijn en een muilkorf dragen. De eigenaar het huisdier is altijd verantwoordelijk voor de zorg, veiligheid en hygiëne.

Met een ferry je overtocht maken

Reizen is genieten. Dat begint al bij je thuis. Want Overtocht.nl biedt jou alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe je gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoek en boek je direct online jouw ticket. Zo ben je altijd verzekerd van een ontspannen overtocht, tegen de beste prijs.

  • Prijsgarantie: altijd dezelfde prijs als de rederij

  • Al meer dan 60 jaar ervaring met ferry’s

  • Altijd een snel, persoonlijk overtocht aanbod op maat!

  • Officieel Partner van de NKC

  • Onze klanten beoordelen ons met 4,7 uit 5 sterren

Dit zeiden anderen over Overtocht.nl

4./5

Gemiddelde beoordeling van 78 reviews