Superfast Ferries

Maatschappij

Meer informatie over Superfast Ferries

Anek Superfast is een mooie samenwerking tussen Anek Lines en Superfast Ferries. Anek Superfast verzorgt overtochten tussen het vaste land van Italië naar het vasteland van Griekenland en het Griekse eiland Corfu. De bekendste havens waar de ferry van Anek Superfast naartoe vaart zijn Igoumenitsa, Patras, Venetië, Bari, Ancona en Corfu.

Anek Superfast staat bij veel reizigers bekent om het door hen aangeboden ‘Camping on Board’, overnachten aan boord in eigen camper of caravan. Naast ‘Camping on Board’ biedt Anek Superfast uiteraard ook de mogelijkheid om in één van de comfortabele hutten te overnachten.

Vaarroutes van Anek Superfast

Anek Superfast biedt overtochten aan van en naar Griekenland. Vanuit de havens in Italië en Griekenland wordt er met verschillende schepen gevaren. Zo vaart u vanuit Italië naar onder andere Corfu. Ook is het mogelijk om met Anek Superfast een reis af te leggen naar de Griekse plaatsen Patras en Igoumenitsa.  De veerboten in Italië varen vanuit Venetië, Ancona en Bari. Vanuit Griekenland kunt u met Anek Superfast uw reis voortzetten op Kreta door de ferry te nemen vanuit de haven van Piraeus naar Chania of Heraklion.

Faciliteiten aan boord van Anek Superfast

Anek Superfast heeft op hun routes meerdere comfortabele schepen varen. Aan boord zijn verschillende faciliteiten te vinden zoals bars, restaurants en winkeltjes. U kunt overnachten in een nette cabine, slaapstoel of u kunt kiezen voor een dekplaats.

Overtocht boeken met Anek Superfast?

Voor meer informatie over de overtochten van Anek Superfast verwijzen wij u naar de pagina van Anek Lines. Uw reis met Anek Superfast reserveert u gemakkelijk bij Overtocht.nl! Heeft u hulp nodig bij uw overtocht, neem dan contact met ons op via onze WhatsApp, via 0900 – 6837862 of via de mail.

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Anek Lines. Zij moeten wel in het bezit zijn van het europees paspoort voor gezelschapsdieren en een hondsdolheid vaccinatie is verplicht.

De kosten voor het vervoer van huisdieren zijn € 50,00 per huisdier per enkele reis als u in een hut verblijft en € 20,00 per huisdier per enkele reis als het huisdier in een kennel verblijft.

Tijdens de overtocht kan uw huisdier bij u in de caravan of camper blijven als u camping on board heeft gereserveerd. Het is ook mogelijk om een huisdiervriendelijke hut te reserveren waar u huisdier tijdens de overtocht mag verblijven, Is er geen huisdieren hut beschikbaar dan dient uw huisdier in een kennel te verblijven.
Uw huisdier mag niet in openbare ruimte komen. Aan dek moet uw huisdier aangelijnd zijn en een muilkorf dragen. De eigenaar het huisdier is altijd verantwoordelijk voor de zorg, veiligheid en hygiëne.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing in het geval van wijzigen of annuleren van uw reservering:

Annuleren:
Bij annuleren wordt het volgende in rekening gebracht:
– Tot 22 dagen voor vertrek geen kosten
– Van 21 tot 8 dagen voor vertrek 20% van de reissom
– Van 7 dagen dagen tot 24 voor vertrek 50% van de reissom
– Vanaf 24 uur voor vertrek en bij no show 100% van de reissom
Restitutie alleen mogelijk met ontvangst van de originele ticket.
Bij het annuleren van uw overtocht zullen de reserveringskosten en taxen niet vergoed worden.

Wijzigen:
– € 40,- per wijziging + eventuele tariefsverhogingen

Vervoer van commerciële goederen is niet toegestaan.

Nodig om te reserveren bij deze maatschappij:
Voornaam, achternaam, geboortedatum en paspoortnummers van alle passagiers.
06-Nummer en kenteken van het voertuig
Indien van toepassing ANWB/NKC lidmaatschapsnummers

De betaling na een definitieve reservering:
Het volledige bedrag dient direct voldaan te worden.

 • Superfast XI

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: 653

  Maximale aantal passagiers: 1639

 • Superfast II

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: 0

  Maximale aantal passagiers: 0

 • Superfast I

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: 0

  Maximale aantal passagiers: 0

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.