Piraeus - Heraklion

Prijsopgave

        
Van Griekenland overtocht Piraeus
Naar Griekenland overtocht Heraklion

Ferry van Piraeus – Heraklion (Kreta)

Na een bezoek aan Athene of een van de overige Griekse steden, is het zeker aan te raden om een bezoek te brengen aan het Griekse eiland Kreta. Met de ferry reist u gemakkelijk vanuit Piraeus naar Heraklion. Deze route wordt afgelegd met Minoan Lines of Anek Lines.

Vaartijden naar Heraklion

Minoan Lines en Anek Lines varen dagelijks naar het zonovergoten Kreta. Deze overtocht vindt ‘s nachts plaats. Aan boord bevinden zich hutten waarin u kunt verblijven gedurende de reis. Zodoende wordt u uitgerust wakker op de plaats van bestemming.

Wij attenderen u erop dat deze overtocht ook als retour geboekt kan worden. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de route Heraklion – Piraeus. 

Tijdsduur van de overtocht

De tijdsduur van de overtocht van Piraeus naar Heraklion duurt ongeveer 8 uur en 30 minuten. Aan boord van veel van de schepen kunt een heerlijke duik nemen in het zwembad, uiteten in een van de restaurants of een drankje drinken in een van de aanwezige bars. Voordat u het weet bent u al aangekomen op Kreta.

Meer over Kreta

Kreta staat bekend om de rijke historie en vele monumenten, kastelen en archeologische bezienswaardigheden. In het oosten van het eiland is een palmenbos te vinden met een prachtig zandstrand. Dit strand is ook wel bekend van de vroegere bounty reclame. Zeker een bezoek waard!

Uw overtocht naar Heraklion boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Piraeus naar Heraklion (Kreta) zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp bericht te sturen, te mailen of te bellen. Wij helpen u met alle plezier verder.

        
  • Over Anek Lines

    Anek Lines vaart met hun comfortabele ferries tussen de verschillende Griekse eilanden. Voor eiland hoppen bent u bij Anek Lines aan het juiste adres. Anek Lines staat vooral bekend...

  • Over Minoan Lines

    Minoan Lines is een Griekse maatschappij die overtochten voorziet van en naar Italië en Griekenland. Sinds 1972 is Minoan Lines doorlopend bezig geweest met het verbeteren van haar...

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

        

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Piraeus: