Heraklion - Piraeus

Prijsopgave

        
Van Griekenland overtocht Heraklion
Naar Griekenland overtocht Piraeus

Ferry van Heraklion – Piraeus

Vanuit de haven van Heraklion bent u binnen een handomdraai op het vasteland van Griekenland. Deze overtocht legt u gemakkelijk af met de maatschappij Minoan Lines of Anek Lines.

Vaartijden naar Piraeus

Het gehele jaar door varen beide maatschappijen met hun veerboten naar Piraeus. De veerboten van Minoan Lines vertrekken dagelijks rond 21:30 uur. Mocht u de reis met Anek Lines afleggen dan vertrekt de veerboot op maandag tot en met zaterdag om 21:00 uur. Op zondag vertrekt de boot om 18:15 uur.

Wij attenderen u erop dat deze reis ook als retour geboekt kan worden. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de route Piraeus – Heraklion.

Tijdsduur van de overtocht

De tijdsduur van de overtocht is afhankelijk van de maatschappij en de dag waarop u vertrekt. Normaliter is de tijdsduur ongeveer 8 uur en 00 minuten. Mocht u op zondag vertrekken met Anek Lines, dan duurt de reis 15 uur en 50 minuten. Beide maatschappijen bieden over het algemeen een nachtelijke overtocht aan. Het is dan ook zeer begrijpelijk dat u wenst te overnachten gedurende de reis. Om die reden biedt zowel Minoan Lines als Anek Lines u, tegen betaling, cabines aan.

Overige faciliteiten aan boord

Aan boord van beide maatschappijen zijn verschillende faciliteiten aanwezig die uw reis aangenamer zullen maken. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijk gerecht in een van de restaurants of drink een drankje in de bar. Daarnaast is er op de vloot van Anek Lines ook een zwembad aanwezig en kunt u bij beide maatschappijen winkelen in een van de shops.

Uw overtocht naar Piraeus boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Heraklion naar Piraeus zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht u naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp bericht te sturen, te mailen of te bellen. Wij helpen u graag!

 

        
  • Over Anek Lines

    Anek Lines vaart met hun comfortabele ferries tussen de verschillende Griekse eilanden. Voor eiland hoppen bent u bij Anek Lines aan het juiste adres. Anek Lines staat vooral bekend...

  • Over Minoan Lines

    Minoan Lines is een Griekse maatschappij die overtochten voorziet van en naar Italië en Griekenland. Sinds 1972 is Minoan Lines doorlopend bezig geweest met het verbeteren van haar...

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

        

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Heraklion: