Patras

Haveninformatie

Ferry overtocht naar Patras

Ferry van en naar Patras

Patras is een havenstad van de Peloponnesos met veel veerdiensten en ligt ongeveer 125 km van Athene. Vanuit de haven varen er ferries naar verschillende Italiaanse havens, waaronder Venetië, Ancona, Bari en Brindisi. De overtochten naar deze Italiaanse havens worden aangeboden door Anek Superfast, Grimaldi en Minoan Lines. Afhankelijk van de eindbestemming duren de overtochten tussen de 16 en 36 uur. Over het algemeen wordt er 1 keer per week tot een paar keer per week gevaren, afhankelijk van de gewenste route.

Ferry van Patras naar Ancona

Vanuit de haven van Patras kunt u met de ferry van Patras naar Ancona in Italië. Deze overtocht wordt uitgevoerd door Anek Superfast en Minoan Lines en duurt ongeveer 23 uur. Op de veerboot van beide maatschappijen zijn verscheidene faciliteiten beschikbaar. Zodoende kunt u heerlijk eten in een van de restaurants of een heerlijk duik nemen in het zwembad.

Met de veerboot naar Venetië

Vanuit Patras is het mogelijk om met een ferry van Patras naar Venetië te varen. Een van de meest historische steden van Italië. Deze stad ligt op eilanden in een lagune. Binnen Venetië vind transport noodgedwongen plaats via het water. Vanuit de haven van Venetië bent u lopend binnen 15 minuten op Piazzala Roma. Vervolgens kunt u hier de bus pakken naar de binnenstad van Venetië.

Overige informatie

Voor de meest up-to-date informatie betreffende corona verwijzen wij u graag naar de ANWB reiswijzer

Overtocht boeken?

Het enthousiaste team van Overtocht.nl helpt u graag een passende overtocht te kiezen en te reserveren. En wilt u toch een afvaart aanpassen, omboeken of bijboeken? Neem dan contact met ons op via onze WhatsApp, via 0900 – 6837862 of via de mail.

 

 

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Patras:

Maatschappijen

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.