Eemshaven

Haveninformatie

Overtochten vanuit Eemshaven

Wil je dicht bij huis aan boord stappen van de ferry naar Scandinavië? Dat is mogelijk vanaf de Groningse haven Eemshaven. Vanaf Eemshaven kan je met de ferry oversteken naar Noorwegen.

Van Noorwegen naar Nederland

Vanuit Noorwegen is er één ferryverbinding naar Nederland. Dat is de overtocht van Kristiansand naar Noorwegen.

Overtocht van Kristiansand naar Eemshaven

De ferry naar Eemshaven in Groningen vertrekt vanuit Kristiansand. De overtocht wordt gevaren door Holland Norway Lines. In ongeveer 18 uur vaart de rederij je van Kristiansand naar Eemshaven. Gedurende de nacht kan je verblijven in één van de comfortabele hutten aan boord. Verder hoef jij je niet te vervelen tijdens de overtocht, door verschillende faciliteiten als een winkelstraat, sauna en verschillende bars en restaurants.

Overtocht boeken?

Het enthousiaste team van Overtocht.nl helpt je graag een passende overtocht te kiezen en te reserveren. Neem contact met ons op via onze WhatsApp, via 0900 – 6837862 of via de mail.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Eemshaven:

Maatschappijen

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.