Overtochten vanuit de haven

Wil je graag met de boot vanaf Kristiansand varen? Vanaf Kristansand vaart er een boot naar Denemarken en een boot naar Nederland.

Over de ferry naar Kristiansand

Wanneer je met het schip naar Kristiansand gaat beland je in een stad bekend om zijn rijke culturele leven. Daarnaast staat de stad ook bekend om een groeiend bedrijfsleven. Met de boot meer je midden in het centrum van deze Zuid-Noorse stad aan. Vanuit hier kan je op je gemak de stad verkennen. Daarnaast is het ook de ideale locatie om vanuit hier Noorwegen met de auto te verkennen.

 

Enkele overtochten vanuit deze haven:

 

Parkeren in de Haven van Kristiansand:

Parkeren in de haven van Kristiansand is eenvoudig en handig voor reizigers die per boot reizen. De haven biedt ruime parkeergelegenheid, zowel overdekt als in de open lucht. Bezoekers kunnen gebruikmaken van betaalbare parkeeropties dicht bij de aanlegsteigers, waardoor het gemakkelijk is om hun voertuigen veilig te parkeren terwijl ze genieten van hun overtocht.

Eten en Drinken:

De haven van Kristiansand verwelkomt reizigers met een scala aan eet- en drinkgelegenheden. Van gezellige cafés tot sfeervolle restaurants, er is voor elk wat wils. Geniet van heerlijke Scandinavische gerechten, verse visgerechten en lokale specialiteiten. Of je nu zin hebt in een ontspannen maaltijd voor vertrek of gewoon een snelle hap, de haven biedt diverse opties om je smaakpapillen te verwennen.

Winkelen:

Voor diegenen die wat tijd hebben voordat hun overtocht begint, biedt de haven van  ambachten en geschenken. Of ga winkelen voor reisbenodigdheden en last-minute aankopen. Het is de ideale gelegenheid om iets unieks mee te nemen als aandenken aan je reis.

Wachttijd overbruggen:

Als je wat tijd hebt voordat je aan boord gaat, zijn er verschillende manieren om de wachttijd te overbruggen. De haven beschikt over comfortabele wachtruimtes waar je kunt ontspannen en genieten van het uitzicht op zee. Daarnaast kun je de omgeving verkennen en de charme van Kristiansand ontdekken. Of je nu wilt wandelen, de lokale cultuur wilt verkennen of gewoon wilt genieten van de maritieme sfeer, er is altijd iets te doen om je tijd te vullen.

 

Overtocht boeken?

Het enthousiaste team van Overtocht.nl helpt je graag een passende overtocht te kiezen en te reserveren. Neem contact met ons op via onze WhatsApp, via 0900 – 6837862 of via de mail.

Haveninformatie per maatschappij

Onze populaire overtochten

Van Overtocht vanaf Duitsland Cuxhaven
Naar Noorwegen Overtocht Kristiansand
Van Noorwegen Overtocht Kristiansand
Naar Overtocht vanaf Duitsland Emden
Duur:18 uur
Van Overtocht vanaf Duitsland Emden
Naar Noorwegen Overtocht Kristiansand
Duur:18 uur
Van Noorwegen Overtocht Kristiansand
Naar Overtocht vanaf Nederland Eemshaven
Duur:18 uur
Van Overtocht vanaf Nederland Eemshaven
Naar Noorwegen Overtocht Kristiansand
Duur:18 uur
Van Overtocht Denemarken Hirtshals
Naar Noorwegen Overtocht Kristiansand
Duur:3 uur, 15 minuten
Van Noorwegen Overtocht Kristiansand
Naar Overtocht Denemarken Hirtshals
Duur:3 uur, 15 minuten

Maatschappijen die varen naar Kristiansand

Dit zeiden anderen over Overtocht.nl

4./5

Gemiddelde beoordeling van 78 reviews