Holland Norway Lines

Maatschappij

Meer informatie over Holland Norway Lines

Holland Norway Lines gaat vanaf april 2022 varen van Nederland naar Noorwegen. Dit is een ideale route voor alle Nederlanders die graag dichtbij huis aan boord van de ferry naar Noorwegen stappen. De ferry van Holland Norway Lines is een luxe ferry, van alle gemakken voorzien. Dit jonge cruiseferry bedrijf brengt je in 18 uur naar Noorwegen met het schip de Romantika.

Holland Norway Lines overtochten naar Noorwegen

De ferry van Holland Norway Lines vertrekt vanuit Eemshaven en zal aanleggen in de haven van Kristiansand in Noorwegen. Kristiansand is een uitstekende uitvalsbasis om Noorwegen te ontdekken.

Holland Norway Lines routes vanuit Nederland

De cruiseferry van Holland Norway Lines wordt ingezet op één route, namelijk Eemshaven – Kristiansand. Drie keer per week wordt vanaf Nederland de overtocht naar Noorwegen gemaakt. Vanuit Nederland zal de ferry vertrekken op dinsdag, donderdag en zaterdag. Vanuit Noorwegen zal de ferry op woensdag, vrijdag en zondag naar Nederland varen.

  • De Romantika

    Type schip:

    Maximale aantal voertuigen:

    Maximale aantal passagiers: 1500

Bekijk de overtochten van Holland Norway Lines:

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.