Genua

Haveninformatie

Ferry naar Genua

Met de Ferry naar Genua

Met de boot van Genua naar Palermo? Of met de ferry van Genua naar Tunis? Vanaf Genua vaart u in ongeveer 20 uur naar Palermo op Sicilië. Vaart u naar Tunis? Dan duurt de vaart ongeveer 23 uur. Genua is de ideale haven om van Italië naar Sicilië te gaan. Vanuit Sicilië kunt u uw reis vervolgen naar Sardinië.

Met de ferry van Genua naar Palermo

Voor de overtocht van Genua naar Palermo kiest u bijvoorbeeld voor rederij Grandi Navi Veloci. Deze overtocht wordt momenteel 1 keer per week aangeboden. Vanaf de haven van Palermo bent u binnen de kortste tijd in het stadscentrum. Hier heeft u de mogelijkheid om vele bezienswaardigheden te bezoeken. Het is overigens ook mogelijk om vanuit Genua naar Barcelona of Sardinië te varen. Vraagt u ons vooral de mogelijkheden!

Ferry van Genua naar Tunis

De overtocht vanuit Genua naar Tunis is een leuke start van uw vakantie. Bij het aan boord gaan begint uw vakantie ècht. Geniet van het mooie zeezicht met een drankje in uw hand! Vanaf Genua vaart u in ongeveer 23 uur met de rederij Grandi Navi Veloci of CTN naar Tunis. De afvaarten worden 1 tot 3 keer in de week door deze rederijen aangeboden. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte overtocht voor uw reis.

Belangrijke informatie

Het is altijd goed om in de gaten te houden wat de huidige maatregelen zijn omtrent reizen naar het buitenland. Voor de meest up-to-date informatie betreffende corona verwijzen wij u graag naar de ANWB reiswijzer

Klaar voor jouw reis?

Het enthousiaste team van Overtocht.nl zit voor u klaar om uw wensen om te zetten in een mooie reis. Neem dan contact met ons op via onze WhatsApp, via 0900 – 6837862 of via de mail.

 

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Genua:

Maatschappijen

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.