P&O Ferries

Maatschappij

Meer informatie over P&O Ferries

Denk je aan een overtocht vanuit Nederland naar Engeland dan denk je direct aan P&O Ferries. Deze rederij verzorgt al jaren vele overtochten vanuit Rotterdam naar Hull en biedt hier ook minicruises op aan. Een andere populaire route zijn de ferry’s vanuit Calais naar Dover die meerdere malen per dag wordt uitgevoerd. Een hele snelle manier om met de auto naar Engeland te reizen.

Met P&O Minicruise naar Engeland

Op stedentrip naar Engeland, maar geen zin om te vliegen? Dan is een minicruise met P&O echt een grote aanrader! U vaart comfortabel met P&O Ferries vanuit Rotterdam met de nachtboot richting Hull, aan boord kunt u genieten van de heerlijke gerechten in één van de restaurants aan boord, daarna waagt u een gokje in het casino of drinkt u een drankje in de pianobar.

De volgende ochtend komt u uitgerust aan waarna u de gehele dag heeft om het prachtige Hull of vestingstad York te ontdekken. Dezelfde avond gaat u weer aan boord van de ferry die u in de nacht weer naar Rotterdam brengt.

P&O Ferry van Rotterdam naar Hull

Er wordt elke dag door P&O  ferries gevaren op deze populaire route richting Engeland. De route Rotterdam – Hull wordt gevaren met een comfortabele cruiseferry die van alle gemakken is voorzien. Als u met de auto naar Schotland wil reizen is deze route een goede keuze!

Aan boord van de schepen van P&O Ferries

Op de routes van P&O Ferries komt u niets te kort! Als u met de auto naar Engeland reist is een ferry overtocht de meest slimme keus. Aan boord kunt u kiezen tussen de standaard binnenhutten en buitenhutten maar er zijn ook luxere cabines en zelfs suites te boeken. Ook aan boord is er voldoende entertainment, denk aan een bioscoop, liveoptredens en een heuse discotheek!

Veerdienst tussen Calais – Dover

De snelste manier om per boot in (zuid) Engeland te komen is via de route Calais – Dover van P&O Ferries. Deze veerdienst brengt u in slechts 90 minuten naar de overkant van het kanaal. U rijdt aan boord, parkeert uw auto, geniet van het wonderschone uitzicht op de krijtrotsen van Dover en voor u het weet is uw bestemming al bereikt!

Overtochten op de Ierse zee

Ook op de Ierse zee biedt P&O Ferries overtochten aan: namelijk de veerdienst van Cairnryan naar Larne en vanuit Liverpool naar Dublin. De veerboot tussen Liverpool en Dublin is vaart 3 maal per dag en doet er zo’n 8 uur over. De reis van Cairnryan naar Larne is een stukje korter u bent namelijk al binnen 2 uur in Ierland!

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van P&O Ferries. Zij moeten wel in het bezit zijn van het europees paspoort voor gezelschapsdieren.

De kosten voor het vervoer van huisdieren verschillen per route. € 18,- per enkele reis, per huisdier voor de route van Calais naar Dover en € € 22,- per enkele reis, per huisdier voor der route Rotterdam/Zeebrugge Hull.

Tijdens de overtocht van Calais – Dover dienen huisdieren tijdens de overtocht in het voertuig te blijven. Voetpassagiers kunnen huisdieren meenemen in een stevig afsluitbaar hok.

Tijdens de overtocht van Rotterdam/Zeebrugge Hull dienen huisdieren in een kennel te verblijven. Voetpassagiers mogen geen huisdieren meenemen.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing in het geval van wijzigen of annuleren van uw reservering:

Annuleren:
Bij annuleren wordt het volgende in rekening gebracht:
– tot 1 dag voor vertrek 15 % van de reissom
– dag van vertrek of bij no show 100% van de reissom
Bij het annuleren van uw overtocht zullen de reserveringskosten en taxen niet vergoed worden.

Bij no show zullen er extra kosten in rekening worden gebracht.

Wijzigen:
– € 25,- per wijziging + eventuele tariefsverhogingen

Vervoer van commerciële goederen is niet toegestaan

Nodig om te reserveren bij deze maatschappij:
Voornaam, achternaam en geboortedatum van alle passagiers als in paspoort
06-Nummer en kenteken van het voertuig.

De betaling na een definitieve reservering:
Het volledige bedrag dient direct voldaan te worden.

 • Norbank

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: 125

  Maximale aantal passagiers: 115

 • Norbay

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: 125

  Maximale aantal passagiers: 114

 • European Highlander

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: 375

  Maximale aantal passagiers: 410

 • European Causeway

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: 375

  Maximale aantal passagiers: 410

 • Pride of Bruges

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: 850

  Maximale aantal passagiers: 1050

 • Pride of York

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: 850

  Maximale aantal passagiers: 930

 • Pride of Hull

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: 250

  Maximale aantal passagiers: 1360

 • Pride of Rotterdam

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: 250

  Maximale aantal passagiers: 1360

 • Pride of Burgundy

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: 600

  Maximale aantal passagiers: 1420

 • Pride of Canterbury

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: 650

  Maximale aantal passagiers: 2000

 • Pride of Kent

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: 550

  Maximale aantal passagiers: 200

 • Spirit of France

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: 1059

  Maximale aantal passagiers: 2000

 • Spirit of Britain

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: 1059

  Maximale aantal passagiers: 2000

Bekijk de overtochten van P&O Ferries:

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.