Cairnryan (Schotland) - Larne

Prijsopgave

        
Van Overtocht Engeland Groot Britannië Cairnryan (Schotland)
Naar Overtocht Engeland Groot Britannië Larne

Ferry van Cairnryan (Schotland) – Larne (Noord-Ierland)

Wilt u vanuit Schotland de overtocht maken naar Noord-Ierland? Vanuit de Schotse stad Cairnryan legt u met P&O Ferries gemakkelijk de reis af naar Larne. Hiervandaan kunt u alle kanten op gaan.

Vaartijden naar Larne

P&O Ferries legt deze overtocht het gehele jaar door dagelijks af. Doordeweeks varen er zes ferries naar Noord-Ierland. De vroege vogels kunnen gebruik maken van de eerste ferry om 05:00 uur. Opgevolgd door de ferries om 09:00, 13:00, 17:00, 21:00 en 00:59 uur. Op zaterdag vaart de maatschappij drie keer naar Ierland en op zondag vier keer.

U kunt deze overtocht ook retour boeken. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de route Larne – Cairnryan.

Tijdsduur van de overtocht

De overtocht van Cairyran naar Larne duurt ongeveer 2 uur en 00 minuten. Aan boord van P&O Ferries zijn verschillende faciliteiten aanwezig die uw reis zullen verrijken. Drink een heerlijke koffie in de koffiebar, shop in een van de winkels met unieke aanbiedingen of haal een lekkere maaltijd in de food court.

Meer over Larne

Eenmaal aangekomen in de havenstad kunt u alle kanten op gaan. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan Belfast of ga op roadtrip door Noord-Ierland. Ook is het mogelijk om vanuit Larne een rit te maken langs de kust. Zo komt u alle bijzondere plekken van Noord-Ierland tegen.

Uw overtocht naar Larne boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Cairnryan (Schotland) naar Larne (Noord-Ierland) zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht u naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te mailen of te bellen. Wij helpen u graag verder!

        
        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

        

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Cairnryan (Schotland):