Ferry Overtocht Naar Cairnryan

Larne Naar Cairnryan (Schotland)

Ferry Overtocht Naar Cairnryan
Larne
Overtocht Engeland Groot Britannië Noord-Ierland (GB)
Cairnryan (Schotland)
Overtocht Engeland Groot Britannië Groot-Brittannië
Informatie
Maatschappij: P&O Ferries
Duur: Vanaf 2 uur

Ferry van Larne - Cairnryan (Schotland)

Uw reis vanuit Noord-Ierland voortzetten naar Schotland? Dat kan! Met de veerboot van P&O Ferries kunt u de overtocht van Larne naar Cairnryan eenvoudig afleggen.

Vaartijden naar Cairnryan

P&O Ferries vaart het gehele jaar door naar de Schotse stad Cairnryan. Doordeweeks vaart de maatschappij met een zestal ferries naar Schotland. De eerste veerboot vertrekt vroeg in de ochtend en vervolgens vertrekt er elke paar uur een nieuwe ferry. In het weekend vertrekken er per dag ongeveer 4 ferries naar Cairnryan.

Wij attenderen u erop dat deze reis ook als retour geboekt kan worden. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de route Cairnryan – Larne.

Tijdsduur van de overtocht

De gemiddelde tijdsduur van de overtocht is ongeveer 2 uur en 00 minuten. Aan boord van de ferry kunt u gebruik maken van vele faciliteiten die uw reis aangenamer maken. Geniet van een heerlijk gerecht in het restaurant of breng een bezoek aan het live entertainment of de casino’s aan boord.

Meer over Schotland

Mocht u met de auto naar Schotland reizen dan raden wij u zeker aan om een bezoek te brengen aan de prachtige natuurgebieden van het land. Bekijk of u het Monster van Loch Ness weet te vinden of zet de reis voort naar Edinburgh.

Uw overtocht naar Cairnryan boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Larne (Noord-Ierland) naar Cairnryan (Schotland) zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht u naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een bericht te sturen middels WhatsApp, te bellen of te mailen. Wij helpen u graag verder!

Altijd dezelfde prijs als de rederij
Snel en persoonlijk Nederlands advies
Klanten beoordelen ons met 4,7 uit 5 sterren

Vraag direct een offerte aan

Een offerte aanvragen is gemakkelijk en altijd vrijblijvend.

Andere populaire routes

Van Overtocht Engeland Groot Britannië Cairnryan (Schotland)
Naar Overtocht Engeland Groot Britannië Larne
Duur:2 uur

Dit zeiden anderen over Overtocht.nl

4./5

Gemiddelde beoordeling van 78 reviews