Larne - Cairnryan (Schotland)

Prijsopgave

Van Overtocht Engeland Groot Britannië Larne
Naar Overtocht Engeland Groot Britannië Cairnryan (Schotland)
Ferry Overtocht Naar Cairnryan

Ferry van Larne (Noord-Ierland) – Cairnryan (Schotland)

Uw reis vanuit Noord-Ierland voortzetten naar Schotland? Dat kan! Met de veerboot van P&O Ferries kunt u de overtocht van Larne naar Cairnryan eenvoudig afleggen.

Vaartijden naar Cairnryan

P&O Ferries vaart het gehele jaar door naar de Schotse stad Cairnryan. Doordeweeks vaart de maatschappij met een zestal ferries naar Schotland. De eerste veerboot vertrekt vroeg in de ochtend en vervolgens vertrekt er elke paar uur een nieuwe ferry. In het weekend vertrekken er per dag ongeveer 4 ferries naar Cairnryan.

Wij attenderen u erop dat deze reis ook als retour geboekt kan worden. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de route Cairnryan – Larne.

Tijdsduur van de overtocht

De gemiddelde tijdsduur van de overtocht is ongeveer 2 uur en 00 minuten. Aan boord van de ferry kunt u gebruik maken van vele faciliteiten die uw reis aangenamer maken. Geniet van een heerlijk gerecht in het restaurant of breng een bezoek aan het live entertainment of de casino’s aan boord.

Meer over Schotland

Mocht u met de auto naar Schotland reizen dan raden wij u zeker aan om een bezoek te brengen aan de prachtige natuurgebieden van het land. Bekijk of u het Monster van Loch Ness weet te vinden of zet de reis voort naar Edinburgh.

Uw overtocht naar Cairnryan boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Larne (Noord-Ierland) naar Cairnryan (Schotland) zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht u naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een bericht te sturen middels WhatsApp, te bellen of te mailen. Wij helpen u graag verder!

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Larne: