Rotterdam Europoort

Haveninformatie

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Rotterdam Europoort:

Maatschappijen

 • P&O Ferries

  Met de auto:
  De terminal in Europoort ligt op ongeveer 40 kilometer van het centrum van Rotterdam.Bij de ring Rotterdam volgt u de borden ‘Europoort’.In Europoort volgt u de borden ‘Engeland’ en ‘P&O Ferries’.Het havennummer van P&O Ferries is 5805. U kunt gratis parkeren bij de terminal in Europoort.
  Met de fiets
  Per trein naar Maassluis, met de pont van Maassluis naar Rozenburg, met de fiets naar de terminal (Rozenburg door,Calandbrug oversteken) langs de Europaweg en de Elbeweg naar P&O Ferries.
  Met de bus
  Van Rotterdam CS naar Europoort: vertrek 17:00 vanaf de Eurolines bushalte, Conradstraat, tegenover TNT Post, naast het Albeda gebouw (aan de stationskant van de loopbrug). Van Europoort naar Rotterdam/Amsterdam CS: vertrek na aankomst van de ferry.
  Van Amsterdam CS naar Europoort: vertrek 17:00 vanaf bushalte H3 aan Prins Hendrikkade vóór Lovers Rondvaarten.
  Een busticket dient vooraf bij onze reserveringsafdeling gereserveerd te worden.

  U dient 1,5 uur voor vertrek aanwezig te zijn.

  Luxemburgweg 2
  3198 LG Europoort
  +44 1304 44 88 88

  • Café
  • Toiletten
  • Winkels
        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.