Telefonische hulp
Klantbeoordelingen
Havenplaatsen

DFDS Seaways English Channel

Over DFDS Seaways English Channel

DFDS Seaways is de grootste ferrymaatschappij in Noord-Europa en opereert binnen een netwerk van 25 routes, met 55 schepen voor passagiers en vracht. Van IJmuiden naar Newcastle vervoeren ze jaarlijks ruim een half miljoen passagiers over het water.


Ferry overtochten tussen Duinkerken/Calais - Dover


DFDS Seaways vaart zo’n twaalf keer per dag van Duinkerken naar Dover en terug. De overtocht neemt ongeveer twee uur in beslag. U hoeft zich echter geen moment te vervelen. Aan boord vindt u namelijk verschillende winkels, cafés, bars, restaurants, een eerste klas lounge en een kinderspeelruimte. Maar gewoon lekker uitwaaien buiten op het dek mag natuurlijk ook…


Ferry overtochten tussen IJmuiden - Newcastle


Vanuit Nederland is er geen directe overtocht naar Schotland meer mogelijk. Maar dat betekent niet dat u daar niet kunt komen met een ferry. Overtocht.nl biedt u de volgende mogelijkheden om de ferry overtocht naar Schotland te maken.
U neemt de ferry van DFDS Seaways van IJmuiden naar Newcastle en van hieruit bent u zo in Schotland. Deze overtocht ruim 15 uur en er wordt in de nacht gevaren. Uiteraard zijn er diverse faciliteiten aan boord, waaronder meerdere typen hutten, winkels, een bioscoop, een café en een nachtclub. En vanzelfsprekend heeft u de keuze uit diverse restaurants. Die kunnen desgewenst vooraf worden gereserveerd. Zelfs de maaltijden kunnen vooraf geboekt worden op de ferry Newcastle


Faciliteiten op de ferry naar Newcastle


DFDS Seaways vaart één keer per dag vanuit IJmuiden naar Newcastle. De overtocht duurt ruim 15 uren en u vaart ’s nachts. Er zijn diverse typen hutten beschikbaar om u te verzekeren van een goede nachtrust. Maar er is meer aan boord, waaronder winkels, een casino, een cafe, een bioscoop en een nachtclub. En vanzelfsprekend heeft u de keuze uit diverse restaurants. Die kunnen desgewenst vooraf worden gereserveerd. Zelfs de maaltijden kunnen vooraf geboekt worden op de ferry Newcastle


Minicruises naar Groot Brittannië


DFDS Seaways biedt op deze route vanuit IJmuiden naar Newcastle ook minicruises aan, tegen zeer voordelige tarieven. U verblijft dan een dag in Newcastle en keert dan dezelfde avond terug. Tevens bied DFDS Seaways ook een stedenreis aan naar Edinburgh, alsmede voetbalreizen naar de clubs Newcastle United en Sunderland. Overtocht.nl adviseert u graag daarin en boekt voor u de gewenste accommodatie.


Ferry overtochten tussen Tallinn - Stockholm


Nadat u het veelzijdige Estland en het prachtige stadje Tallinn heeft ontdekt vaart u met de ferry vanuit de haven van Paldiski (vlakbij Tallinn) naar het mooie Zweden. De veerboten PATRIA SEAWAYS en KAUNAS SEAWAYS varen zes dagen in de week. Bewonder de ruige kustlijn en geniet van uw vrijheid aan boord. Waai lekker uit op het dek en doe een dutje. Met 10 uur komt u aan in de haven van Kapellskär (Zweden). Hier vlakbij ligt het karakteristieke Stockholm, dit is zeker een bezoekje waard!


DFDS Seaways is de enige rederij die overtochten tussen Zweden en Estland aanbiedt.

Vloot

Meer schepen
Calais Seaways

Calais Seaways

Type schip: Ferry
Maximale aantal voertuigen: 700
Maximale aantal passagiers: 1850
Faciliteiten:

Huisdier informatie

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van DFDS Seaways. Zij moeten wel in het bezit zijn van het europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren verschillen per route. Chipnummer moet doorgegeven worden bij boeking. Tijdens de overtocht dient uw huisdier in een kennel of uw auto te verblijven.

Rolstoeltoegankelijkheid

Bij het inchecken kan men doorgeven als er een rolstoel via de achterkant uit de auto gereden moet worden. Aan boord zijn er mindervaliden hutten, deze zijn ruimer als de Economy en Comfort Class hutten, liggen dichterbij de lift en hebben hogere bedden,( hoogte van de grond tot aan de bovenkant van het bed is 47 cm). Deck 5 op de King Seaways en deck 4 op de Princess zijn niet met een lift bereikbaar.

Voorwaarden

De volgende voorwaarden zijn van toepassing in het geval van wijzigen of annuleren van uw reservering:

Annuleren:
Bij annuleren wordt het volgende in rekening gebracht:
- 100% van de reissom
Bij het annuleren van uw overtocht zullen de reserveringskosten en taxen niet vergoed worden.

Wijzigen:
- € 40,- per wijziging + eventuele tariefsverhogingen

Vervoer van commerciële goederen is niet toegestaan

Nodig om te reserveren bij deze maatschappij:
Voornaam, achternaam en geboortedatum van alle passagiers.
06-Nummer en kenteken van het voertuig.

De betaling na een definitieve reservering:
Het volledige bedrag dient direct voldaan te worden.